Naar de navigatie Naar de inhoud

Beleggingsrekening

Beleggingsrekening

Beleggingsrekening

De basis voor uw beleggingen

 • Altijd inzicht in uw beleggingen
 • Automatisch voor u geopend
 • Handig: Periodiek Beleggen 

 

Wat is een Beleggingsrekening?

Als u begint met beleggen, kiest u voor een beleggingsvorm. Welke vorm u ook kiest, wij openen automatisch een Beleggingsrekening voor u. Op de Beleggingsrekening ziet u uw beleggingen zoals aandelen, beleggingsfondsen en obligaties. Daarnaast openen wij ook een Beleggers Spaarrekening voor u. Op deze rekening staat het geld dat u wilt beleggen. Hiermee koopt en verkoopt u beleggingen.

 

De meest aangevraagde beleggingsvormen

 1. Zelf Beleggen
  U belegt in bijvoorbeeld aandelen, beleggingsfondsen of opties die u zelf kiest. U stelt dus zelf uw beleggingsportefeuille samen. Geschikt voor de ervaren belegger. Inclusief Beleggingsrekening en Beleggers Spaarrekening.
 2. Begeleid Beleggen
  U belegt in topselecties van beleggingsfondsen, geselecteerd door onze experts. Ook zeer geschikt voor de beginnende belegger. Inclusief Beleggingsrekening en Beleggers Spaarrekening.

 

Zo begint u met beleggen

 1. Kies de beleggingsvorm die bij u past
  Ontdek wat uw wensen en grenzen zijn. En welke ABN AMRO beleggingsvorm daarbij past.  
 2. Maak een afspraak.
  Misschien weet u heel goed wat u wilt en wat bij u past. En misschien ook niet. Stel gerust al uw vragen aan een beleggingsadviseur. We helpen u graag verder. Maak een afspraak en u begint goed geïnformeerd met beleggen.

Handig: Periodiek Beleggen

Een handige aanvulling op uw Beleggingsrekening? Met Periodiek Beleggen profiteert u van verschillende instapmomenten. U stelt eenmalig in dat u terugkerend belegt. Bijvoorbeeld € 100,- op elke 15e van de maand. Dit bedrag belegt u automatisch vanaf uw Beleggingsrekening in een beleggingsfonds. Bedrag aanpassen? Dat is zo geregeld.

Periodiek Beleggen is geen beleggingsvorm. Het is een aanvulling op de beleggingsvorm die u heeft of wilt aanvragen. U kunt daarbij kiezen tussen Begeleid Beleggen en Zelf Beleggen.

Vragen? Bel op werkdagen van 8 tot 21 uur, zaterdag van 9 uur tot 17.30 uur.

0900 - 9215  ( uitleg belkosten )