Koers Galapagos

Actueel nieuws en koers Galapagos aandelen en opties

Wilt u aandelen Galapagos kopen? Of heeft u ze al en wilt u verkopen? Bekijk hier diverse koersgegevens over Galapagos aandelen, waaronder de openingskoers, slotkoers, het handelsvolume en de actuele koers vandaag. Daarnaast kunt u de historische koers tot 10 jaar geleden bekijken in de grafiek of het laatste relevante beleggingsnieuws over Galapagos lezen. De aandelen Galapagos zijn populair onder beleggers en staan genoteerd op de AMX en de NASDAQ

Galapagos is een Belgisch-Nederlands farmaceutisch onderzoeksbedrijf dat geneesmiddelen ontwikkelt tegen diverse ziektes, zoals taaislijmziekte, de ziekte van Crohn en reuma. Galapagos ontstond in 1999 vanuit een joint venture tussen Crucell en Tibotec. Daarnaast werkt Galapagos samen met verschillende grote farmaceutische partners, waaronder Gilead Sciences voor de verkoop van het reumamedicijn filgotinib.

Aandelen of opties kopen?

Beleggen in Galapagos?

Wilt u aandelen Galapagos kopen? Of heeft u ze al en wilt u verkopen? Geef dan direct uw order op in Internet Bankieren. 

Nog geen beleggingsrekening bij ABN AMRO? Bekijk dan de mogelijkheden met Zelf Beleggen Basis en – Plus om het aandeel Galapagos aan uw beleggingsportefeuille te kunnen toevoegen.

Beleggen kent risico's

Beleggen doet u met geld dat u over heeft, naast uw buffer voor onvoorziene uitgaven. Beleggen kan interessant zijn, maar brengt risico’s met zich mee. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Het is goed om u hiervan bewust te zijn.

Wellicht ook interessant

Actuele koersinformatie

Bekijk de actuele beurskoersen van verschillende beleggingsinstrumenten, beurzen en realtime indices wereldwijd. Naast de actuele aandelen- en optiekoersen vindt u hier de koersen van beleggingsfondsen, ETF's, staatsobligaties en meer.

Beursnieuws en strategie

Wat zijn de laatste ontwikkelingen op de financiële markten? Leiden koersschommelingen tot een andere waardering van uw beleggingen? En wat is de visie van de beleggingsexperts van ABN AMRO op de toekomst? 

Meer leren over beleggen

In de Beleggers Academy leert u wat de mogelijkheden en risico’s van de beleggingsproducten zijn. Investeer in uw kennis voordat u gaat beleggen. Kennis om betere keuzes te kunnen maken.