Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Kantoor met grote ramen waar mensen voorbij lopen

Aegon koers

Actueel nieuws en koers Aegon aandelen

Heeft u interesse in Aegon aandelen? Bekijk hieronder alle koersgegevens over Aegon aandelen, zoals de openingskoers, slotkoers, het handelsvolume en de actuele koers vandaag. Ook leest u het laatste beleggingsnieuws over Aegon en kunt u de historische koers tot 10 jaar geleden bekijken. De aandelen Aegon zijn populair onder beleggers en staan genoteerd op de AEX en de NYSE.

Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen.

Man op de bank kijkend naar laptop

Beleggen in Aegon?

Wilt u een Aegon aandeel kopen of verkopen? Geef dan direct uw order op in Internet Bankieren.

Heeft u nog geen beleggingsrekening bij ABN AMRO? Bekijk dan de mogelijkheden om met Zelf Beleggen Basis of Zelf Beleggen Plus het aandeel Aegon aan te kopen.

Over Aegon

Aegon is een vooraanstaande internationale aanbieder van levensverzekeringsproducten, pensioenregelingen en vermogensbeheer. Daarnaast is de onderneming actief in ongevallen-, ziektekosten- en schadeverzekeringen. Aegon ontplooit activiteiten in meer dan 20 landen, waaronder de Verenigde Staten waar zij onder de naam Transamerica opereert. U kunt direct Aegon aandelen kopen met een Zelf Beleggen Basis of Zelf Beleggen Plus rekening.

Beleggen kent risico's

Beleggen doet u met geld dat u over heeft, naast uw buffer voor onvoorziene uitgaven. Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Het is goed om u hiervan bewust te zijn.

Wellicht ook interessant

Actuele koersinformatie

Bekijk de actuele beurskoersen van verschillende beleggingsinstrumenten, beurzen en realtime indices wereldwijd. Naast de actuele aandelen- en optiekoersen vindt u hier de koersen van beleggingsfondsen, ETF's, staatsobligaties en meer.

Beursnieuws en strategie

Wat zijn de laatste ontwikkelingen op de financiële markten? Leiden koersschommelingen tot een andere waardering van uw beleggingen? En wat is de visie van de beleggingsexperts van ABN AMRO op de toekomst? 

Meer leren over beleggen

Investeer in uw kennis voordat u gaat beleggen. Dat kan bijvoorbeeld met onze verdiepende artikelen.