Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Close-up van een rode auto bij een oplaadpaal voor elektrische auto's

Koers Tesla

Actueel nieuws en koers Tesla aandelen

Wilt u aandelen Tesla kopen? Of heeft u ze al en wilt u verkopen? Bekijk hier diverse koersgegevens over Tesla aandelen, waaronder de openingskoers, slotkoers, het handelsvolume en de actuele koers vandaag. Daarnaast kunt u de historische koers tot 10 jaar geleden bekijken in de grafiek of het laatste relevante beleggingsnieuws over Tesla lezen. De aandelen Tesla zijn populair onder beleggers en staan genoteerd op de NASDAQ.

Tesla, Inc. is een duurzaam energiebedrijf dat de wereld wil transformeren naar elektrische mobiliteit. Hiervoor produceren ze elektrische auto’s, zoals de Tesla Roadster, Model S, Model X, Model 3 en Model Y. Verder levert Tesla ook een eigen netwerk van oplaadpunten, “Superchargers" genoemd, en verkopen ze zonnepanelen en zonnedaken. Tesla werd opgericht in 2003 en is vernoemd naar Nikola Tesla, de uitvinder van de wisselstroomgenerator. Een jaar na de oprichting trad Elon Musk aan als CEO. U kunt direct Tesla aandelen kopen met een Zelf Beleggen Basis of Zelf Beleggen Plus rekening.

Man op de bank kijkend naar laptop

Beleggen in Tesla?

Wilt u aandelen Tesla kopen? Of heeft u ze al en wilt u verkopen? Geef dan direct uw order op in Internet Bankieren. 

Nog geen beleggingsrekening bij ABN AMRO? Bekijk dan de mogelijkheden met Zelf Beleggen Basis en – Plus om het aandeel Tesla aan uw beleggingsportefeuille te kunnen toevoegen.

Beleggen kent risico's

Beleggen doet u met geld dat u over heeft, naast uw buffer voor onvoorziene uitgaven. Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Het is goed om u hiervan bewust te zijn.

Wellicht ook interessant

Actuele koersinformatie

Bekijk de actuele beurskoersen van verschillende beleggingsinstrumenten, beurzen en realtime indices wereldwijd. Naast de actuele aandelen- en optiekoersen vindt u hier de koersen van beleggingsfondsen, ETF's, staatsobligaties en meer.

Beursnieuws en strategie

Wat zijn de laatste ontwikkelingen op de financiële markten? Leiden koersschommelingen tot een andere waardering van uw beleggingen? En wat is de visie van de beleggingsexperts van ABN AMRO op de toekomst? 

Meer leren over beleggen

Investeer in uw kennis voordat u gaat beleggen. Dat kan bijvoorbeeld met onze verdiepende artikelen.