Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Kartonnen dozen op een lopende band

Koers Amazon

Actueel nieuws en koers Amazon aandelen

Wilt u aandelen Amazon kopen? Of heeft u ze al en wilt u verkopen? Bekijk hier diverse koersgegevens over Amazon aandelen, waaronder de openingskoers, slotkoers, het handelsvolume en de actuele koers vandaag. Daarnaast kunt u de historische koers tot 10 jaar geleden bekijken in de grafiek of het laatste relevante beleggingsnieuws over Amazon lezen. De aandelen Amazon zijn populair onder beleggers en staan genoteerd op de NASDAQ.

Amazon is in 1994 opgericht door Jeff Bezos, initieel als online boekhandel. Inmiddels is het e-commercebedrijf uitgegroeid tot één van de succesvolste bedrijven ter wereld. Naast de webwinkel biedt Amazon namelijk ook een breed scala aan andere producten en diensten aan, waaronder Amazon Web Services, diverse Prime-abonnementen en verkoop van producten bij Whole Foods en andere retailformules in fysieke winkels. Daarnaast heeft Amazon ook een virtuele assistent ontwikkeld: Alexa. U kunt direct Amazon aandelen kopen met een Zelf Beleggen Basis of Zelf Beleggen Plus rekening.

Man op de bank kijkend naar laptop

Beleggen in Amazon?

Wilt u aandelen Amazon kopen? Of heeft u ze al en wilt u verkopen? Geef dan direct uw order op in Internet Bankieren. 

Nog geen beleggingsrekening bij ABN AMRO? Bekijk dan de mogelijkheden met Zelf Beleggen Basis en – Plus om het aandeel Amazon aan uw beleggingsportefeuille te kunnen toevoegen.

Beleggen kent risico's

Beleggen doet u met geld dat u over heeft, naast uw buffer voor onvoorziene uitgaven. Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Het is goed om u hiervan bewust te zijn.

Wellicht ook interessant

Actuele koersinformatie

Bekijk de actuele beurskoersen van verschillende beleggingsinstrumenten, beurzen en realtime indices wereldwijd. Naast de actuele aandelen- en optiekoersen vindt u hier de koersen van beleggingsfondsen, ETF's, staatsobligaties en meer.

Beursnieuws en strategie

Wat zijn de laatste ontwikkelingen op de financiële markten? Leiden koersschommelingen tot een andere waardering van uw beleggingen? En wat is de visie van de beleggingsexperts van ABN AMRO op de toekomst? 

Meer leren over beleggen

Investeer in uw kennis voordat u gaat beleggen. Dat kan bijvoorbeeld met onze verdiepende artikelen.