Actievoorwaarden (actie beëindigd)

Krijg uw kosten teruggestort

De actieperiode liep van 15 juni 2020 tot en met 30 december 2020. De actie was: start met Vermogensbeheer en krijg de kosten van twee kwartalen voor onze dienstverlening, zoals het beheren van uw portefeuille of het monitoren en anticiperen op beurskoersen, teruggestort op uw rekening.

 

Interesse? Bespreek uw mogelijkheden

 • U geeft aan wanneer we u kunnen bellen om een afspraak te maken
 • We maken een afspraak voor een gesprek met een vermogensspecialist
 • Een gesprek kan via Beeldbankieren (videoverbinding). U kunt het gesprek dus vanuit huis houden.

Als u gestart bent met Vermogensbeheer, kunt u zich inschrijven voor de actie. Uw vermogensspecialist kan u daar ook bij helpen.

Laatste update: op 30 december 2020 is de actieperiode beëindigd.

Voor wie geldt de actie?

Voor klanten en niet klanten van ABN AMRO die voor het eerst starten met Vermogensbeheer gedurende de actieperiode.

Wat houdt de actie in?

Wanneer u tijdens de actieperiode start met Vermogensbeheer, krijgt u de kosten voor onze dienstverlening, zoals het beheren van uw portefeuille of het monitoren en anticiperen op beurskoersen, teruggestort op uw Vermogensbeheerrekening. Dit geldt voor de kosten van het lopende kwartaal en voor het kwartaal daaropvolgend. Vermogensbeheer is mogelijk met een inleg vanaf € 50.000.

Hoe werkt het?

 1. U maakt een afspraak met een vermogensspecialist en u bespreekt uw doelen, mogelijkheden en uw beleggingshorizon. 
 2. Met Vermogensbeheer beleggen we voor u met een risicoprofiel dat bij u past, en dat profiel bepalen we aan de hand van een zeer gedegen analyse. Samen kijken we naar de haalbaarheid van uw doelen en kijken we naar wat bij u past. Zo bepalen we uw risicoprofiel, de vorm van Vermogensbeheer en het plan van uitvoering. U ontvangt advies op maat. 
 3. Bent u akkoord met het advies op maat? Dan tekent u voor de start van Vermogensbeheer. 
 4. U meldt u aan via dit formulier
 5. U stort uw inlegbedrag op uw Vermogensbeheerrekening en uw geld wordt automatisch door onze experts belegd. Nadat u over 2 kwartalen in Vermogensbeheer heeft belegd, krijgt u na ongeveer 5 weken na het tweede kwartaal automatisch de kosten tot een maximum van € 500 teruggestort op uw rekening.

Een voorbeeld
Stel u heeft zich aangemeld voor de actie en u heeft uw eerste inleg op 15 juli 2020 op uw Vermogensbeheerrekening gestort. Het lopende kwartaal is dan het derde kwartaal van 2020. U krijgt de kosten die bij onze dienstverlening horen van het lopende kwartaal en het kwartaal daarna vergoed. Dat zijn in dit geval het derde en vierde kwartaal van 2020.

Als u uw inleg minimaal drie maanden op uw beleggingsrekening heeft laten staan, dan krijgt u in de eerste week van februari 2021 de kosten die bij onze dienstverlening horen in die kwartalen op uw Vermogensbeheerrekening gestort.

Wanneer komt u in aanmerking voor deze actie?

U bent klant (geworden) bij ABN AMRO Retail en bent gestart met Vermogensbeheer tijdens de actieperiode én u heeft zich aangemeld voor de actie. Het minimale inlegbedrag van € 50.000 staat op uw Vermogensbeheerrekening en is belegd door ABN AMRO experts. Het inlegbedrag waarmee de bank voor u belegt, laat u minimaal 3 maanden op uw beleggingsrekening staan.

Waar kan ik vragen stellen over deze actie?

U kunt ons telefonisch bereiken op 088 388 9779 (gebruikelijke belkosten).

Openingstijden: Maandag tot en met vrijdag van 9:00 – 17:00 uur. 

Heeft u al contact met een vermogensspecialist? dan kunt u ook met hem of haar contact opnemen.

Wat doe ik als ik niet tevreden ben over deze actie?

Als u niet tevreden bent over deze actie, dan kunt u een klacht indienen via een klachtenformulier op onze website: www.abnamro.nl/klachtenregeling. Op de site leest u ook wat de klachtenprocedure is.

Wat is verder belangrijk om te weten?

 • Om in aanmerking van deze actie te komen, moet u zich aanmelden via dit formulier vóór u een eerste inleg doet.
 • U moet deze inleg in één keer doen, u kunt niet in meerdere delen het minimale instapbedrag overmaken. 
 • Uw eerste inleg (min. €50.000) in Vermogensbeheer dient u na de aanmelding minimaal 3 maanden op uw beleggingsrekening te laten staan. U kunt dit bedrag dus niet eerder onttrekken om aanspraak te maken op deze actie. 
 • U kunt per persoon één keer met één rekening meedoen aan de actie. Per persoon ontvangt u dus nooit meer dan € 500, ongeacht het aantal deelnemende beleggingsrekeningen op uw naam. 
 • Met een gezamenlijke rekening kunt u ook aan de actie meedoen. 
 • De actieperiode liep van 15 juni 2020 tot en met 30 december 2020.
 • Deze actie geldt uitsluitend voor Vermogensbeheer en niet voor andere beleggingsconcepten. 
 • Deze actie geldt uitsluitend voor klanten van ABN AMRO Retail. 
 • De actie is een initiatief van ABN AMRO Bank N.V. gevestigd te Amsterdam. 
 • Beleggen kent risico's. U kunt uw inleg verliezen. 
 • ABN AMRO Bank N.V. kan de actievoorwaarden tussentijds wijzigen en de actie op elk moment stoppen of verlengen. In dat geval komt een gewijzigde versie van de actievoorwaarden, voorzien van een datum, op abnamro.nl. 
 • Deelname aan het actieaanbod beleggen staat open voor alle natuurlijke personen die voldoen aan de Voorwaarden Beleggen. Aan het meedoen aan de actie zijn geen kosten verbonden. 
 • Op deze actie is Nederlands recht van toepassing.
Bespreek uw mogelijkheden

Al klant? Dan krijgt u € 200 cadeau voor een bijstorting

Bestaande klant? U krijgt € 200 cadeau op uw beleggingsrekening als u nu minstens € 10.000 bijstort. Uw vermogensspecialist kan u vertellen of bijstorten passend voor u is. Lees de actievoorwaarden.

Beleggen kent risico's

Beleggen doet u met geld dat u over heeft, naast uw buffer voor onvoorziene uitgaven. Beleggen kan interessant zijn, maar brengt risico’s met zich mee. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Het is goed om u hiervan bewust te zijn.