Naar de navigatie Naar de inhoud

Check regelmatig uw verzekeringen

Altijd de juiste verzekeringen

Wanneer uw persoonlijke situatie verandert, is het tijd om uw verzekeringen te checken. Bijvoorbeeld als u trouwt, verhuist of een kindje krijgt. Zo voorkomt u dubbele verzekeringen of onnodig risico op onderverzekering. 

Wilt u snel checken welke verzekeringen u nu heeft? Binnen Internet Bankieren vindt u ze overzichtelijk bij elkaar.

Samenwonen of trouwen

ringen

Check welke verzekeringen u dubbel heeft en welke u wilt aanhouden. Geef hier ook de wijziging van uw gezinssamenstelling door.

Kinderen

tol

Kind gekregen of is uw kind 18 geworden? Geef altijd de wijzigingen in uw gezinssamenstelling door zodat u niet teveel premie betaalt. En zorg dat uw kind meeverzekerd is of zichzelf goed verzekert.

Studeren

studeren

Welke verzekeringen moet uw studerende kind afsluiten? En welke verzekeringen past ú aan? Zorg dat uw kind tijdens studie of op kamers goed verzekerd blijft.

Scheiden

scheiden

Zet op een rij welke verzekeringen u heeft. Beslis dan wie welke verzekering aanhoudt en wie een nieuwe verzekering afsluit. Geef hier ook de wijziging van uw gezinssamenstelling door. 

Verbouwen en verhuizen

Woonhuis of Inboedelverzekering

Verbouwen en verhuizen hebben invloed op de verzekeringen. Bijvoorbeeld omdat uw nieuwe huis groter is of beter beveiligd, of omdat u meer spullen heeft. Als u verhuist, moet u ook uw risico-adres aanpassen.

Autorijden

auto

Auto gekocht? Check of de dekkingen niet overlappen met uw reisverzekering of pechhulp via de ANWB. En is een allriskdekking nog wel nodig? Bij oudere auto's hoeft dat vaak niet meer.

Werk en inkomen

Rechtsbijstandverzekering

Stel, u wordt ontslagen of u raakt arbeidsongeschikt. Bent u dan verzekerd voor juridische bijstand? En hoe zit het met verzekeren en ondernemen? Zorg dat u uw zaken goed voor elkaar heeft.

Overlijden

lelie

Overlijden is niet het leukste onderwerp om bij stil te staan. Toch is het belangrijk een aantal zaken goed te regelen. Zodat de nabestaanden bijvoorbeeld in het huis kunnen blijven wonen. Of dat de kosten voor een studerend kind betaald kunnen worden.

Reizen

koffer

Ook op vakantie kan het soms misgaan. Ga daarom altijd goed verzekerd op reis. En controleer regelmatig of uw dekkingen nog passen bij uw situatie en wensen.

Kostbaarheden

koffer

De waarde van uw kostbare spullen kan in de loop van de tijd veranderen. Controleer daarom regelmatig of u de dekking van de verzekering van uw kostbare spullen ook moet aanpassen.

Heeft u een vraag of wilt u advies? Neem dan telefonisch contact met ons op via

0900 - 00 24

Inboedelverzekering

Nooit te laag verzekerd

Iedereen is goed verzekerd met de Inboedelverzekering

  • Bij schade door brand, diefstal en storm
  • 24/7 schadehulp
  • Eerste jaar 20% hypotheekkorting