Naar de navigatie Naar de inhoud

Regel het goed voor de nabestaanden

Kunnen uw nabestaanden in het huis wonen? Is er geld genoeg om uw kinderen te laten studeren? Het is belangrijk om alvast een aantal zaken te regelen.

kinderen
 

Overlijdensrisicoverzekering

Met een overlijdensrisicoverzekering krijgen uw nabestaanden eenmalig een bedrag uitgekeerd. Zo kunnen zij bijvoorbeeld de woonlasten of studiekosten blijven betalen.

Een nieuwe overlijdensrisicoverzekering afsluiten?

Heeft u al een overlijdensrisicoverzekering? De premies zijn de afgelopen jaren flink gedaald. Kijk dus of het loont over te stappen.

 

Uitvaartverzekering

Sommige uitvaartverzekeringen keren in Natura uit. In plaats van dat u geld krijgt, worden de basisdiensten voor u uit handen genomen. Maar vaak worden er toch extra kosten gemaakt. Met een uitvaartverzekering weten uw nabestaanden zeker dat ze de uitvaart kunnen betalen.
Meer informatie over uitvaartverzekeringen kunt u vinden op het Uitvaartverzekeringen Informatie Centrum.

Uw pensioen

In de meeste pensioenregelingen is een weduwen- en wezenpensioen opgenomen. Check in uw pensioenoverzicht wat de hoogte van uw pensioen is.

 

Uw nalatenschap

Er is een aantal zaken waarover u kunt nadenken of die u kunt laten vastleggen. Zo kunt u diverse documenten laten opstellen om geld en goederen na te laten aan wie u dat wilt.

Laat uw nabestaanden weten wat te doen

Heeft u een polis die uitkeert wanneer u overlijdt? Het is verstandig om dit voor uw nabestaanden vast te leggen. Zij kunnen dan meteen met de juiste instantie contact opnemen.

Heeft u een vraag of wilt u advies? Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen per week.

0900 - 00 24 (gebruikelijke belkosten)

Inboedelverzekering

Nooit te laag verzekerd

Iedereen is goed verzekerd met de Inboedelverzekering

  • Bij schade door brand, diefstal en storm
  • 24/7 schadehulp
  • Eerste jaar 20% hypotheekkorting