Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

zwangere vrouw achter laptop

Gezinsuitbreiding

Gezinsuitbreiding en uw verzekeringen

Met de komst van een kind verandert er natuurlijk veel. Welke verzekeringen regelt ú voor uw kind?
 

Reisverzekering

U verzekert uw kind heel makkelijk mee op uw Doorlopende Reisverzekering. U hoeft dan alleen maar de veranderde gezinssamenstelling door te geven. Bekijk ook goed waarvoor u verzekerd bent. Op vakantie kunnen er natuurlijk onverwachte dingen gebeuren. Denk bijvoorbeeld aan het meeverzekeren van geneeskundige kosten.

Aansprakelijkheidsverzekering

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Met een klein kind natuurlijk helemaal. Verzeker uw kind daarom mee op uw aansprakelijkheidsverzekering. Kiest u voor een vrijwillig eigen risico voor uw kind? Dan betaalt u minder premie.

Overlijdensrisicoverzekering

Het is een vervelend onderwerp. Toch is het goed een aantal zaken te regelen voor als u of uw partner overlijdt. Met een overlijdensrisicoverzekering krijgen uw nabestaanden één keer een bedrag uitgekeerd. Daarmee kan bijvoorbeeld (een deel van) een schuld of de hypotheek worden betaald.

Uitvaartverzekering

Heeft u een uitvaartverzekering? Dan is het misschien verstandig om deze uit te breiden en uw kind mee te verzekeren.

Autoverzekering

U zit nu meestal niet meer alleen in de auto. Misschien is het verstandig om een Ongevallen inzittendenverzekering af te sluiten bij uw autoverzekering. Met deze verzekering krijgt u bij blijvend lichamelijk letsel of erger, een vooraf afgesproken bedrag uitgekeerd.
ABN AMRO

Gaat uw kind studeren?

Als uw kind gaat studeren moet hij of zij sommige verzekeringen zelf afsluiten. Bij sommige verzekeringen zijn studerende en uitwonende kinderen nog gewoon meeverzekerd.