Naar de navigatie Naar de inhoud

Kostbaarheden

Nieuwe kostbare spullen goed verzekeren

Heeft u kostbare spullen gekregen of aangekocht? Zoals een mooi sieraad of antieke meubelen? Dan zijn deze kostbaarheden binnenshuis per groep tot € 7.000,- meeverzekerd op uw ABN AMRO Inboedelverzekering. Binnenshuis kunt u ze voor een hoger bedrag meeverzekeren.

Twee mannen onderhandelen over de prijs van een woning
 

U kunt sommige kostbaarheden ook buitenshuis verzekeren met de buitenshuisdekking. U bent daarvoor dan wereldwijd verzekerd tegen schade en diefstal. U kunt deze kostbaarheden buitenshuis tot maximaal € 7.000,- per groep verzekeren. Er geldt een eigen risico van € 100,- voor groep 5 waarin laptop, tablet en mobiele telefoon verzekerd zijn.

Heeft u voor meer dan € 7.000,- spullen die u buitenshuis wilt verzekeren?  Dan kunt u hiervoor een
ABN AMRO Kostbaarhedenverzekering aanvragen.  Uw spullen zijn dan wereldwijd en allrisk verzekerd. U heeft geen eigen risico. Uw smartphone en mp3 kunt u niet verzekeren met de kostbaarhedenverzekering. Bel 0900 - 00 24 (gebruikelijke belkosten) om uw kostbare spullen bij ABN AMRO te verzekeren. 

 

Uw kostbare spullen ook goed verzekerd houden

De waarde van uw kostbare spullen kan in de loop van de tijd veranderen. Bijvoorbeeld, als de goudprijs is gestegen en uw gouden ring veel meer waard is geworden. Misschien wilt u dan ook de verzekerde waarde aanpassen. U kunt dan een taxatierapport aanvragen bij een taxateur. Daarmee kunt u de verzekerde waarde aan laten passen. En zorgt u er voor dat u nooit te laag verzekerd bent. Bel hiervoor 0900 - 0024 (gebruikelijke belkosten).

Heeft u een vraag of wilt u advies? Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen per week.

0900 - 00 24 (gebruikelijke belkosten)

Inboedelverzekering

Nooit te laag verzekerd

Iedereen is goed verzekerd met de Inboedelverzekering

  • Bij schade door brand, diefstal en storm
  • 24/7 schadehulp
  • Eerste jaar 20% hypotheekkorting