Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

vrouw zaagt buiten hout

Verzekeringen en verbouwen

Check uw verzekeringen

Gaat u verbouwen? Dan is het belangrijk om dit voor uw inboedel- en opstalverzekering te melden. Want misschien is er dan sprake van een beperkte dekking. En wat als u een conflict krijgt met de aannemer? Bent u dan verzekerd voor juridische hulp?
 

Inboedel- en opstalverzekering

Geef een verbouwing altijd aan ons door. Tijdens de verbouwing bent u alleen verzekerd voor de basisdekking van uw inboedel- en opstalverzekering. Dit betekent dat schade aan uw huis of spullen door het verbouwen niet verzekerd is.

Bij een verbouwing heeft u wel diefstaldekking. Dan moeten er wel aantoonbare sporen van inbraak zijn. Zorg er dan ook voor dat u bouwmaterialen en meubelen tijdens de verbouwing goed opslaat.

Neem contact met ons op om uw verbouwing door te geven.

Rechtsbijstandverzekering

Niet elke verbouwing verloopt vlekkeloos. Helaas komt een conflict met een leverancier of aannemer vaak voor. In zo'n situatie helpt een rechtsbijstandverzekering met de dekking Consument en Wonen. Een adviseur helpt u alles regelen en de kosten van juridische hulp worden vergoed. Handig!

Verbouwplannen? Onze adviseurs helpen graag

Hoe pakt u een verbouwing financieel slim aan? Een lening of toch een hogere hypotheek? Of het nu gaat om een kleine klus of een ingrijpende verbouwing. Onze adviseurs helpen u graag met persoonlijk advies. Zo gaat uw verbouwing alvast goed van start.