Verbouwen

Verzekeringen en verbouwen

Check uw verzekeringen

Gaat u verbouwen? Dan is het goed om ook uw opstalverzekering te controleren. Want misschien wordt uw woning wel meer waard. En wat als u een conflict krijgt met de aannemer? Bent u dan verzekerd voor juridische hulp?
 

Opstalverzekering

Schade aan uw woning door inbraak, brand, storm of blikseminslag is al erg genoeg. U moet er toch niet aan denken dat u dan onderverzekerd bent? Controleer daarom of het bedrag waarvoor u verzekerd bent (dekking) ook na de verbouwing nog genoeg is. 

Neem contact met ons op om de dekking van uw opstalverzekering te wijzigen.

Rechtsbijstandverzekering

Niet elke verbouwing verloopt vlekkeloos. Helaas komt een conflict met een leverancier of aannemer vaak voor. In zo'n situatie helpt een Rechtsbijstandverzekering met de dekking Consument en Wonen. Een adviseur helpt u alles regelen en de kosten van juridische hulp worden vergoed. Handig!

Verbouwplannen? Onze adviseurs helpen graag

Hoe pakt u een verbouwing financieel slim aan? Een lening of toch een hogere hypotheek? Of het nu gaat om een kleine klus of een ingrijpende verbouwing. Onze adviseurs helpen u graag met persoonlijk advies. Zo gaat uw verbouwing alvast goed van start.