Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

koppel op de bank

Samenwonen of trouwen

Regel het samen

Gaat u samenwonen of trouwen? Vergeet dan niet uw verzekeringen te regelen. Zeker als u en uw partner dezelfde verzekeringen hebben. Vaak heeft u er samen maar één nodig en kunt u besparen op de premie. En misschien heeft u ook nieuwe verzekeringen nodig. Bijvoorbeeld als u een huis gaat kopen.
 

Opstalverzekering

Samenwonen in een koopwoning? Dan heeft u een opstalverzekering (woonhuisverzekering) nodig. Hiermee verzekert u schade aan uw huis en spullen die aan uw huis vastzitten. Als uw partner bij u in uw koophuis komt wonen, moet u de gezinssamenstelling van uw opstalverzekering wijzigen. Als u of uw partner een koophuis verkoopt, kunt u de opstalverzekering van het oude huis opzeggen.

Aansprakelijkheidsverzekering

De aansprakelijkheidsverzekering vergoedt schade die u of een gezinslid per ongeluk veroorzaakt bij anderen. En waarvoor u volgens de wet aansprakelijk bent. Heeft u allebei een aansprakelijkheidsverzekering? Dan kunt u er één opzeggen. Pas wel de gezinssamenstelling aan van de aansprakelijkheidsverzekering die doorloopt. Zo zorgt u dat u beiden goed verzekerd bent en bespaart u op uw premie.

Inboedelverzekering

De inboedelverzekering verzekert uw inboedel tegen schade door brand, diefstal en storm. Heeft u allebei een inboedelverzekering? Dan kunt u er één opzeggen. Vergeet niet om de gezinssamenstelling aan bij de inboedelverzekering die doorloopt. Zo zorgt u dat u goed verzekerd bent en bespaart u op uw premie.

Uw Inboedelverzekering uitbreiden

Samenwonen kan ook een moment zijn om uw inboedelverzekering uit te breiden met een buitenshuisdekking. Hiermee zijn bijvoorbeeld laptops, smartphones en een sportuitrusting ook buiten de deur verzekerd. U kunt een buitenshuisdekking telefonisch of op kantoor afsluiten. Met de mobiele apparaten dekking zijn uw mobiele telefoon, tablet, laptop en smartwatch allrisk verzekerd bij onder andere vallen, stoten of diefstal in Nederland. Zowel binnen als buiten uw huis. Tot € 7.500 per gebeurtenis.

Doorlopende Reisverzekering

Gaat u vaak lekker even weg? Een stedentrip, op vakantie of een hotelovernachting in eigen land? Met de Doorlopende Reisverzekering verzekert u al uw trips en vakanties het hele jaar door. Heeft u allebei een doorlopende reisverzekering? Dan is het vaak voordeliger om samen één verzekering te nemen. Vergeet niet om de gezinssamenstelling van de verzekering aan te passen.

Uw Doorlopende Reisverzekering uitbreiden

Als u toch met de reisverzekering bezig bent, kijk dan meteen even of uw dekkingen nog bij u passen. Misschien heeft u dekking voor geneeskundige kosten of werelddekking nodig als u buiten Europa reist.

Autoverzekering

Zit u vaker met meer personen in de auto? Overweeg dan een Ongevallen inzittendenverzekering. Stel dat er iets gebeurt en de persoon in uw auto raakt blijvend invalide of erger. Dan ontvangt u één keer een vooraf afgesproken bedrag.

Heeft u een 2e auto en verzekert u deze mee? Dan krijgt u dezelfde No-claimkorting op de premie als voor uw eerste auto; dit kan oplopen tot 70%.

Rechtsbijstandsverzekering

Als u allebei een rechtsbijstandverzekering heeft, kan het voordeliger zijn om samen één verzekering te nemen. Heeft u allebei nog geen rechtsbijstandverzekering? Dan is dit misschien een goed moment om deze af te sluiten. Zo bent u verzekerd van juridische hulp en advies als u een conflict krijgt.