Naar de navigatie Naar de inhoud

Samenwonen of trouwen

Regel het samen

Gaat u samenwonen of trouwen? Vergeet dan niet uw verzekeringen te regelen. Zeker als u en uw partner dezelfde verzekeringen hebben. Vaak heeft u er samen maar één nodig en kunt u besparen op de premie. En misschien heeft u ook nieuwe verzekeringen nodig. Bijvoorbeeld als u een huis gaat kopen.

Samenwonen?
Geef een wijziging in uw gezinssamenstelling online door

kinderen
 

Opstalverzekering

Samenwonen in een koopwoning? Dan heeft u een opstalverzekering (woonhuisverzekering) nodig. Hiermee verzekert u schade aan uw huis en spullen die in en aan uw huis vastzitten. Als u of uw partner een koophuis achterlaat, kunt u de opstalverzekering van het oude huis aanpassen. Heeft u allebei een opstalverzekering? Beslis dan met welke van de twee u samen verder gaat en zeg de ander op. Daarmee bespaart u op uw premie.

Aansprakelijkheidsverzekering

De Aansprakelijkheidsverzekering vergoedt schade die u of een gezinslid per ongeluk toebrengt aan anderen. En  waarvoor u volgens de wet aansprakelijk bent. Heeft u allebei een aansprakelijkheidsverzekering?  Beslis dan met welke van de twee u samen verder gaat en zeg de ander op. Daarmee bespaart u op uw premie.

 

Inboedelverzekering

De Inboedelverzekering verzekert uw inboedel tegen schade door brand, diefstal en storm. Heeft u allebei een inboedelverzekering? Beslis dan met welke van de twee u samen verder gaat en zeg de ander op. Daarmee bespaart u op uw premie.

Uw Inboedelverzekering uitbreiden

Samenwonen kan ook een moment zijn om uw inboedelverzekering uit te breiden met een buitenshuisdekking. Hiermee zijn bijvoorbeeld laptops, smartphones en een sportuitrusting ook buiten de deur verzekerd. U  kunt een buitenshuisdekking telefonisch of op kantoor afsluiten. Een waardevol erfstuk verzekert u met een Kostbaarhedenverzekering.

 

Doorlopende Reisverzekering

Gaat u regelmatig lekker even weg? Een stedentrip, op vakantie of een hotelovernachting in eigen land? Met de Doorlopende Reisverzekering zijn al uw trips en vakanties het hele jaar verzekerd. Heeft u allebei een doorlopende reisverzekering? Dan kunt u die gewoon aanhouden. Maar vaak is het voordeliger om samen één verzekering te nemen. U wijzigt dan de gezinssamenstelling van uw reisverzekering.

Uw Doorlopende Reisverzekering uitbreiden

Als u toch met de reisverzekering bezig bent, kijk dan meteen even of uw dekkingen nog bij u passen. Misschien heeft u dekking voor geneeskundige kosten of werelddekking nodig als u buiten Europa reist.

 

Autoverzekering

Zit u vaker met meerdere personen in de auto? Overweeg dan een Ongevallen inzittendenverzekering. Stel dat er iets gebeurt en de persoon in uw auto raakt blijvend invalide of erger. Dan ontvangt u eenmalig een vooraf afgesproken bedrag. Verzekert u een tweede auto mee? Dan krijgt u dezelfde No-claimkorting als voor uw eerste auto.

Rechtsbijstandsverzekering

Als u allebei een rechtsbijstandverzekering heeft, kan het voordeliger zijn om samen één verzekering te nemen. Heeft u allebei nog geen rechtsbijstandverzekering? Dan is dit misschien een goed moment om deze af te sluiten. Zo bent u verzekerd van juridische hulp en advies als u een conflict krijgt.

Heeft u een vraag of wilt u advies? Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen per week.

0900 - 00 24 (gebruikelijke belkosten)

Inboedelverzekering

Nooit te laag verzekerd

Iedereen is goed verzekerd met de Inboedelverzekering

  • Bij schade door brand, diefstal en storm
  • 24/7 schadehulp
  • Eerste jaar 20% hypotheekkorting