Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Wat staat waar?

Zo vindt u alles in de ABN AMRO app

Lees onze tips voor de meestgebruikte of handige functies in de app. En bekijk waar u alles precies kunt vinden. Goed om te weten: stap voor stap veranderen we het uiterlijk van de app. Op sommige plekken ziet de app er daarom anders uit. Maar natuurlijk blijft u bankieren met de veiligheid die u van ons gewend bent.

 
ABN AMRO ABN AMRO ABN AMRO ABN AMRO Dit kunt u doen bij 'Instellingen'
ABN AMRO

Dit kunt u doen op het inlogscherm

Als u een extra profiel toevoegt, kunt u ook apart inloggen met een of meer andere rekeningen. Ook leuk: wist u dat u zelf een foto kunt instellen als achtergrond? Met onze nieuwste update kunt u ook kiezen uit uw eigen foto's!

ABN AMRO

Dit kunt u doen bij 'Producten'

Bovenin het scherm staat een balk die u naar links en rechts kunt vegen. U vindt hier al uw betaal-, spaar- of beleggingsrekeningen. U ziet uw saldo, uw bij- en afschrijvingen en u kunt direct overboeken. En er kan meer!

Mist u een rekening?

ABN AMRO

Dit kunt u doen bij 'Help'

Hulp nodig bij het regelen van uw bankzaken? Hier vindt u een antwoord op veelgestelde vragen en hulp per onderwerp, zoals het (de)blokkeren van uw betaalpas. Komt u er niet uit? Dan kunt u hier contact met ons opnemen.

ABN AMRO

Dit kunt u doen bij het 'belletje'

Via het icoontje met het belletje links boven in uw scherm, kunt u onder 'berichten' zien of u een bericht van ons heeft ontvangen. Lees meer over berichten in de app. Onder 'takenlijst' kunt u opdrachten verzenden en bevestigen. Ook kunt u hier documenten met ons uitwisselen.

Dit kunt u doen bij 'Instellingen'

Dit kunt u doen bij 'Profiel'

Bij 'Profiel' wijzigt u bijvoorbeeld uw persoonsgegevens, uw identificatiecode of de volgorde van uw rekeningen. Ook schakelt u hier uw vingerafdruk in.

icoon