Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Digitaal documenten uitwisselen

Makkelijk en veilig met de ABN AMRO app

Heeft u contact gehad met een van onze adviseurs over bijvoorbeeld een lening, hypotheek of een beleggingsproduct? Dan kan het zijn dat we u documenten of informatie toesturen. Of we vragen u om documenten naar ons te sturen. Dit kan op een gemakkelijke, snelle en veilige manier met de app. Lees hieronder hoe u dat doet.

Zo kunt u documenten uitwisselen

 1. U krijgt van ons een bericht

  Als u documenten met ons wilt uitwisselen ontvangt u in de ABN AMRO app een bericht van ons. Uw berichten staan linksboven onder het belletje. In het bolletje ziet u hoeveel ongelezen berichten u heeft. Klik op het belletje om naar uw berichten te gaan.

  ABN AMRO
 2. Ga naar uw berichten

  Open het bericht met de titel: ‘Direct documenten uitwisselen’. Klik in het bericht op ‘Ga naar overzicht’. U verlaat nu de ABN AMRO app en gaat via een beveiligde verbinding verder in de browser op uw mobiel.

  ABN AMRO
 3. Zo deelt u documenten met ons

  • Als u is gevraagd om documenten met ABN AMRO te delen staat er een overzicht van deze documenten voor u klaar onder ‘Documenten verzenden’.
  • Klik onder het onderwerp op ‘Upload je bestanden’ om uw documenten te uploaden. Indien u meerdere documenten wilt delen, klikt u nog een keer op ‘Upload je bestanden'.
  • Indien u een foto van het document heeft geüpload, klikt u vervolgens op ‘bevestigen’. Indien u meerdere foto’s heeft geüpload klikt u op ‘Samenvoegen en bevestigen’. Nadat u op ‘Samenvoegen en bevestigen’ heeft geklikt, worden alle documenten samengevoegd tot één PDF bestand.
  • U ziet een bevestiging op uw scherm als het uploaden van uw documenten is gelukt.
  • Als u alle documenten per onderwerp heeft toegevoegd klikt u op ‘Verzenden’.
  • U ziet een bevestiging op uw scherm wanneer de documenten verzonden zijn.
  ABN AMRO
 4. Wij hebben documenten met u gedeeld

  Als ABN AMRO documenten met u wil delen staan deze onder ‘Documenten downloaden’ voor u klaar. Klik op het document om het te openen of te downloaden.

  ABN AMRO
 5. Uw bestanden staan in het overzicht

  U kunt uw dossiers en gedeelde documenten altijd terugvinden in het ‘Mijn Documenten’ overzicht. De link naar het overzicht staat op de ‘Zelf Regelen’ pagina onder ‘Communicatie en afspraken’ > ‘Documenten uitwisselen’ via ABN AMRO op de browser van uw mobiel.