Overboeken zonder e.dentifier

Kies zelf wanneer u dit doet

Liever overboeken of betalen met iDEAL zonder e.dentifier? Zolang het totaalbedrag onder uw Dit is het bedrag dat u in totaal per dag kunt overboeken zonder e.dentifier. U bevestigt de betaling met uw mobiel. De daglimiet kiest u zelf en is maximaal € 5.000 per dag. Ga in de app naar 'Instellingen > Rekeningen en betalen > Geld overboeken zonder e.dentifier'. blijft, heeft u de e.dentifier niet nodig. Uw daglimiet staat standaard ingesteld op € 5.000. Dit is het maximumbedrag. Wilt u dit aanpassen? Lees hieronder hoe u dit doet.

icoon

Zo stelt u uw daglimiet in

  1. Open de app

     Ga naar 'Instellingen'> 'Rekeningen en betalen' > 'Overboeken zonder e.dentifier'.
  2. Kies een bedrag

    Zolang het totaalbedrag van uw overboekingen en iDEAL-betalingen onder uw daglimiet blijft, heeft u de e.dentifier niet nodig. Moet u toch nog vaak opdrachten met uw e.dentifier bevestigen? Verhoog dan het bedrag van uw daglimiet. 
icoon

Veelgestelde vragen

We zijn continu bezig met verbeteringen. Veel klanten hebben ons gevraagd om overboeken zonder e.dentifier makkelijker te maken. Daarom hebben we dit aangepast. Het is niet meer nodig om uw betaling af te ronden met de e.dentifier. Ook niet als u geld overboekt naar een onbekende rekening.
Dat kan, als u dat wilt. U stelt zelf uw Dit is het bedrag dat u in totaal per dag kunt overboeken zonder e.dentifier. U bevestigt de betaling met uw mobiel. De daglimiet kiest u zelf en is maximaal €5.000 per dag. Ga naar 'Instellingen > Inloggen en bevestigen > Daglimiet App'. in. U heeft uw e.dentifier nodig als het totaalbedrag van uw overboekingen op 1 dag, boven uw daglimiet uitkomt. Wilt u altijd de e.dentifier gebruiken als u overboekingen doet naar rekeningen van anderen? Zet uw daglimiet dan op € 0.
Het is belangrijk dat u zelf weet hoe u veilig omgaat met uw toestel en uw gegevens. Lees daarom onze veiligheidstips. Is uw telefoon kwijt? Lees wat u kunt doen.