Naar de navigatie Naar de inhoud

Waarom een hypotheek bij ABN AMRO?

wonen_2kolom_vertrouwen-in-woningmarkt-stijgt

Hypotheek nodig? Wij zijn er voor jou!

Wij helpen u graag met een hypotheek die bij uw persoonlijke situatie past. Nu en in de toekomst. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk voor u. Zodat u vooral kunt genieten van uw nieuwe woning. Hieronder leest u meer over de voordelen van het afsluiten van een hypotheek bij ABN AMRO.

Beeldbankieren: een videogesprek waar en wanneer het u uitkomt

Voor financiële zaken zoals uw hypotheek, blijft de behoefte aan persoonlijk contact. Met beeldbankieren kunt u binnen 24 uur een videogesprek voeren met één van onze adviseurs.

Zelf afspraak inplannen

Wilt u een afspraak voor beeldbankieren maken? Dan kunt u online zelf een afspraak inplannen: op een dag en tijdstip dat het beste bij u past. Zo heeft u in een paar minuten een afspraak. Heeft u alleen vragen over het afsluiten van een hypotheek bij ABN AMRO? Ook dan kunt u online een afspraak maken.

Uw hypotheek zelf wijzigen

Als u een hypotheek heeft bij ABN AMRO regelt u de meeste wijzigingen gemakkelijk zelf: zoals uw rente, uw hypotheekvorm of extra aflossen. Gewoon in Internet Bankieren of via de Mobiel Bankieren app.

Heeft u een vraag  
of wilt u contact met ons?

Service & Contact

Extra aflossen op uw hypotheek?

Zie direct uw nieuwe maandbedrag

Extra aflossen op uw hypotheek

Elk jaar mag u een deel van uw hypotheek zonder kosten aflossen. Regel het eenvoudig zelf in Internet Bankieren en zie meteen wat uw nieuwe maandbedrag wordt als u extra aflost.