De Energie Bespaarcheck

Bekijk uw mogelijkheden voor een lager energieverbruik en meer wooncomfort 

  • In 3 minuten het financiële plaatje 
  • Inclusief overzicht van subsidies
  • Bewaar uw persoonlijk stappenplan  
Bereken uw mogelijke energiebesparing

Bereken uw mogelijke energiebesparing

Ontdek zelf wat duurzaam wonen u kan opleveren. Stel in 3 minuten uw persoonlijk stappenplan samen. En zie direct hoe u mogelijk kunt besparen en een inschatting van de kosten. 
Het financiele plaatje

Het financiële plaatje

Om uw huis energiezuinig te maken, doet u een investering die u mogelijk op lange termijn kunt terugverdienen. Met de Energie Bespaarcheck ziet u wat het u ongeveer gaat kosten en wat het kan opleveren. Daarnaast krijgt u een overzicht van subsidies.  
vragen

Handig! Bewaar en vergelijk

Samen met onze partners helpen we u graag. Download uw stappenplan zodat u dit kunt gebruiken bij het vergelijken van offertes. Of vraag direct een offerte aan bij één van onze partners.
Klimaatbureau Hier, duurzaam partner van ABN AMRO

Klimaatstichting HIER

Klimaatstichting HIER helpt u om slimme keuzes te maken die ook goed zijn voor het klimaat. Precies daar waar u altijd bent. Of u nu thuis aan de slag wilt, met de buurt zelf energie gaat opwekken of de CO2- uitstoot op het werk wil verminderen.
Milieu Centraal, duurzaam partner van ABN AMRO

Milieu Centraal

Voorlichtingsorganisatie Milieu Centraal onderscheidt zich met onafhankelijke, betrouwbare en praktische informatie. Nuchter over het milieu en niet gebonden aan commerciële belangen. Op die manier stellen zij mensen in staat om keuzes te maken op basis van heldere, correcte en motiverende informatie.
HomeQgo, duurzaam partner van ABN AMRO

homeQgo

De missie van homeQgo is om het verduurzamen van uw huis zo makkelijk mogelijk te maken. homeQgo werkt hier iedere dag vol passie aan, met een team van experts op het gebied van bouwkunde, technologie en duurzaamheid. Zij helpen u via een digitale weg verder naar uw volgende stap.
Essent, duurzaam partner van ABN AMRO

Essent

Essent werkt samen met lokale servicepartners: specialisten in energiebesparende maatregelen, zoals zonnepanelen of isolatie. Zo bent u zeker van vakmanschap en professionaliteit. De Essent servicepartners verzorgen de adviesgesprekken en offertes en voeren de werkzaamheden uit.
Duurzaamheidskorting

Duurzaamheidskorting bij Energielabel A of B

U krijgt korting op de hypotheekrente als u een huis met energielabel A of B koopt en als u een nieuwbouwwoning koopt. Als u uw woning verbouwt naar energielabel A of B en u registreert het energielabel via de overheid binnen 24 maanden na de start van uw rentevastperiode, dan krijgt u de korting ook. Deze voegen we automatisch toe vanaf de 1e dag van de volgende maand na de dag van labelregistratie.

Bereken uw mogelijke energiebesparing

Ontdek hoe u uw woning energiezuiniger maakt en welke subsidies u mogelijk kunt gebruiken. Vul uw postcode en huisnummer in en bekijk binnen 3 minuten uw persoonlijk stappenplan.