Zelf uw hypotheek afsluiten?

Check of het past bij uw situatie

Zo werkt een hypotheek aanvraag zonder advies

icoon
icoon
icoon
icoon

1. Is het iets voor u?

Zelf een hypotheek afsluiten klinkt heel simpel. Maar u heeft wel enige kennis van hypotheken nodig. Check eerst of het past bij uw persoonlijke situatie.

icoon

2. Doe de toets

De kennis- en ervaringstoets test of u genoeg weet van hypotheken. En of u de risico's kent die u kunt lopen. De kennis- en ervaringstoets is verplicht.

icoon

3. Maak een afspraak

De toets succesvol afgerond?  Maak dan een afspraak  met een adviseur en check samen of uw persoonlijke situatie echt geschikt is.

Moneyview

Beste hypotheekvoorwaarden 2020

Onze hypotheekvoorwaarden zijn door MoneyView bekroond met 5 sterren. Dat is de hoogste score en daar zijn we trots op! Vooral onze lang geldige offerte, geen minimum hypotheekbedrag en restschuldfinanciering worden gewaardeerd.

Wat is het?

Bij het zelf afsluiten van een hypotheek stelt u zelf uw hypotheek samen en levert zelf de benodigde documenten aan. Zo bespaart u op de kosten en u betaalt alleen afhandelingskosten.

Wanneer is het mogelijk?

Wilt u een hypotheek afsluiten zonder advies? Dat kan bij een beperkt aantal hypotheekvormen en situaties. Het is belangrijk dat u zelf goed weet wat de financiële gevolgen zijn.

Kennis- en ervaringstoets

De verplichte kennis- en ervaringstoets geeft inzicht of u genoeg kennis heeft over hypotheken. Haalt u een voldoende? Dan kunt u als uw situatie hiervoor geschikt is een hypotheek zonder advies afsluiten. 

Hypotheek afsluiten met advies

Liever uw hypotheek afsluiten met adviseur?

Wilt u graag meer hulp van een adviseur voordat u uw hypotheek afsluit? Geen probleem! Dat kan waar en wanneer u wilt. Bij ons op kantoor, maar ook via Beeldbankieren of de telefoon. 

Daarom een hypotheek bij ABN AMRO

Wonen zonder zorgen

Nu en in de toekomst zorgeloos en financieel gezond wonen. Ontdek de voordelen van een hypotheek bij ABN AMRO.

Persoonlijke en deskundig adviseur

Onze adviseurs helpen u graag. Vanaf het adviesgesprek begeleidt een persoonlijke adviseur u tijdens het hele proces.

Online hypotheek beheren

Ook na het afsluiten heeft u controle: via de beveiligde 'Mijn Hypotheek' omgeving in Internet Bankieren bekijkt en wijzigt u zelf makkelijk uw hypotheek.