Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Boodschappen kar met stokbroden en groenten

Ahold Delhaize koers

Actueel nieuws en koers Ahold Delhaize aandelen

Heeft u interesse in Ahold Delhaize aandelen? Bekijk hieronder alle koersgegevens over Ahold Delhaize aandelen, zoals de openingskoers, slotkoers, het handelsvolume en de actuele koers vandaag. Ook leest u het laatste beleggingsnieuws over Ahold Delhaize en kunt u de historische koers tot 10 jaar geleden bekijken. De aandelen Ahold Delhaize zijn populair onder beleggers en staan genoteerd op de AEX.  

Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen.

Man op de bank kijkend naar laptop

Beleggen in Ahold Delhaize?

Wilt u een Ahold Delhaize aandeel kopen of verkopen? Geef dan direct uw order op in Internet Bankieren.

Heeft u nog geen beleggingsrekening bij ABN AMRO? Bekijk dan de mogelijkheden om met Zelf Beleggen Basis of Zelf Beleggen Plus het aandeel Ahold Delhaize aan te kopen.

Over Ahold Delhaize

Ahold Delhaize is een Nederlands-Belgische N.V. die supermarkten, webwinkels, afhaalpunten, pompstations, drogisterijen en slijterijen exploiteert in o.a. Europa en de Verenigde Staten. Het concern is in 2016 ontstaan, na een fusie tussen Ahold en Delhaize. In Nederland en België is het bedrijf bekend van merken als Albert Heijn, Delhaize, Bol.com, Etos en Gall & Gall. In de Verenigde Staten zijn dit merken als Food Lion, Giant, Hannaford en Stop&Shop. U kunt direct Ahold Delhaize aandelen kopen met een Zelf Beleggen Basis of Zelf Beleggen Plus rekening.

Beleggen kent risico's

Beleggen doet u met geld dat u over heeft, naast uw buffer voor onvoorziene uitgaven. Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Het is goed om u hiervan bewust te zijn.

Wellicht ook interessant

Actuele koersinformatie

Bekijk de actuele beurskoersen van verschillende beleggingsinstrumenten, beurzen en realtime indices wereldwijd. Naast de actuele aandelen- en optiekoersen vindt u hier de koersen van beleggingsfondsen, ETF's, staatsobligaties en meer.

Beursnieuws en strategie

Wat zijn de laatste ontwikkelingen op de financiële markten? Leiden koersschommelingen tot een andere waardering van uw beleggingen? En wat is de visie van de beleggingsexperts van ABN AMRO op de toekomst? 

Meer leren over beleggen

Investeer in uw kennis voordat u gaat beleggen. Dat kan bijvoorbeeld met onze verdiepende artikelen.