Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Boodschappen kar met stokbroden en groenten

Koers Ahold Delhaize

Actueel nieuws en koers Ahold Delhaize aandelen

Wilt u aandelen Ahold Delhaize kopen? Of heeft u ze al en wilt u verkopen? Bekijk hier diverse koersgegevens over Ahold Delhaize aandelen, waaronder de openingskoers, slotkoers, het handelsvolume en de actuele koers vandaag. Daarnaast kunt u de historische koers tot 10 jaar geleden bekijken in de grafiek of het laatste relevante beleggingsnieuws over Ahold Delhaize lezen. De aandelen Ahold Delhaize zijn populair onder beleggers en staan genoteerd op de AEX.  

Ahold Delhaize is een Nederlands-Belgische N.V. die supermarkten, webwinkels, afhaalpunten, pompstations, drogisterijen en slijterijen exploiteert in o.a. Europa en de Verenigde Staten. Het concern is in 2016 ontstaan, na een fusie tussen Ahold en Delhaize. In Nederland en België is het bedrijf bekend van merken als Albert Heijn, Delhaize, Bol.com, Etos en Gall & Gall. In de Verenigde Staten zijn dit merken als Food Lion, Giant, Hannaford en Stop&Shop. U kunt direct Ahold Delhaize aandelen kopen met een Zelf Beleggen Basis of Zelf Beleggen Plus rekening.

Man op de bank kijkend naar laptop

Beleggen in Ahold Delhaize?

Wilt u aandelen Ahold Delhaize kopen? Of heeft u ze al en wilt u verkopen? Geef dan direct uw order op in Internet Bankieren. 

Nog geen beleggingsrekening bij ABN AMRO? Bekijk dan de mogelijkheden met Zelf Beleggen Basis en – Plus om het aandeel Ahold Delhaize aan uw beleggingsportefeuille te kunnen toevoegen.

Beleggen kent risico's

Beleggen doet u met geld dat u over heeft, naast uw buffer voor onvoorziene uitgaven. Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Het is goed om u hiervan bewust te zijn.

Wellicht ook interessant

Actuele koersinformatie

Bekijk de actuele beurskoersen van verschillende beleggingsinstrumenten, beurzen en realtime indices wereldwijd. Naast de actuele aandelen- en optiekoersen vindt u hier de koersen van beleggingsfondsen, ETF's, staatsobligaties en meer.

Beursnieuws en strategie

Wat zijn de laatste ontwikkelingen op de financiële markten? Leiden koersschommelingen tot een andere waardering van uw beleggingen? En wat is de visie van de beleggingsexperts van ABN AMRO op de toekomst? 

Meer leren over beleggen

In Leren Beleggen leert u o.a. wat de mogelijkheden en risico’s van de beleggingsproducten zijn. Investeer in uw kennis voordat u gaat beleggen. Kennis om betere keuzes te kunnen maken.