Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Bouwplaats met grote hijskranen

Koers BAM Groep

Actueel nieuws en koers BAM Groep aandelen

Wilt u aandelen BAM Groep kopen? Of heeft u ze al en wilt u verkopen? Bekijk hier diverse koersgegevens over BAM aandelen, waaronder de openingskoers, slotkoers, het handelsvolume en de actuele koers vandaag. Daarnaast kunt u de historische koers tot 10 jaar geleden bekijken in de grafiek of het laatste relevante beleggingsnieuws over BAM lezen. De aandelen BAM zijn populair onder beleggers en staan genoteerd op de AScX.  

Het Nederlandse Koninklijke BAM Groep is één van de grootste bouwbedrijven van Europa. De activiteiten van de onderneming zijn verdeeld over de segmenten Bouw en Vastgoed, Infra en Publiek-private samenwerking. BAM is ontstaan op 12 mei 1869, toen Adam van der Wal een timmerwerkplaats opende in Zuid-Holland. Vele jaren later (in 1927) werd de bedrijfsnaam verandert in Bataafsche Aanneming Maatschappij van Bouw- en Betonwerken v/h Firma J. van der Wal en Zoon’. Dit werd al snel afgekort tot ‘BAM’. De naam ‘Bataafsche’ is ontleend aan de Bataafsche Petroleum Maatschappij (het latere Shell), waarvoor BAM toen al veel werk verrichte. U kunt direct BAM Groep aandelen kopen met een Zelf Beleggen Basis of Zelf Beleggen Plus rekening.

Man op de bank kijkend naar laptop

Beleggen in BAM Groep?

Wilt u aandelen BAM Groep kopen? Of heeft u ze al en wilt u verkopen? Geef dan direct uw order op in Internet Bankieren. 

Nog geen beleggingsrekening bij ABN AMRO? Bekijk dan de mogelijkheden met Zelf Beleggen Basis en – Plus om het aandeel BAM Groep aan uw beleggingsportefeuille te kunnen toevoegen.

Beleggen kent risico's

Beleggen doet u met geld dat u over heeft, naast uw buffer voor onvoorziene uitgaven. Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Het is goed om u hiervan bewust te zijn.

Wellicht ook interessant

Actuele koersinformatie

Bekijk de actuele beurskoersen van verschillende beleggingsinstrumenten, beurzen en realtime indices wereldwijd. Naast de actuele aandelen- en optiekoersen vindt u hier de koersen van beleggingsfondsen, ETF's, staatsobligaties en meer.

Beursnieuws en strategie

Wat zijn de laatste ontwikkelingen op de financiële markten? Leiden koersschommelingen tot een andere waardering van uw beleggingen? En wat is de visie van de beleggingsexperts van ABN AMRO op de toekomst? 

Meer leren over beleggen

In Leren Beleggen leert u o.a. wat de mogelijkheden en risico’s van de beleggingsproducten zijn. Investeer in uw kennis voordat u gaat beleggen. Kennis om betere keuzes te kunnen maken.