Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Klant pint met mobiele telefoon

Koers Adyen

Actueel nieuws en koers Adyen aandelen

Wilt u aandelen Adyen kopen? Of heeft u ze al en wilt u verkopen? Bekijk hier diverse koersgegevens over Adyen aandelen, waaronder de openingskoers, slotkoers, het handelsvolume en de actuele koers vandaag. Daarnaast kunt u de historische koers tot 10 jaar geleden bekijken in de grafiek of het laatste relevante beleggingsnieuws over Adyen lezen. De aandelen Adyen zijn populair onder beleggers en staan genoteerd op de AEX.  

Een groep ondernemers, met onder andere Pieter van der Does en Arnout Schuijf startten in 2006 een nieuw fintech bedrijf in Amsterdam, genaamd Adyen. Dit betekent ‘opnieuw beginnen’ in het Surinaams. De oprichters hadden namelijk al eens eerder een soortgelijke payment provider opgericht ‘Bibit’. Adyen voorziet in een online betaalsysteem waarmee bedrijven betalingen rechtstreeks kunnen afhandelen, in plaats van gebruik te maken van verschillende aan elkaar gekoppelde systemen. Hiermee voert Adyen betalingen uit voor verschillende webwinkels en technologiebedrijven wereldwijd. U kunt direct Adyen aandelen kopen met een Zelf Beleggen Basis of Zelf Beleggen Plus rekening.

Man op de bank kijkend naar laptop

Beleggen in Adyen?

Wilt u aandelen Adyen kopen? Of heeft u ze al en wilt u verkopen? Geef dan direct uw order op in Internet Bankieren. 

Nog geen beleggingsrekening bij ABN AMRO? Bekijk dan de mogelijkheden met Zelf Beleggen Basis en – Plus om het aandeel Adyen aan uw beleggingsportefeuille te kunnen toevoegen.

Beleggen kent risico's

Beleggen doet u met geld dat u over heeft, naast uw buffer voor onvoorziene uitgaven. Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Het is goed om u hiervan bewust te zijn.

Wellicht ook interessant

Actuele koersinformatie

Bekijk de actuele beurskoersen van verschillende beleggingsinstrumenten, beurzen en realtime indices wereldwijd. Naast de actuele aandelen- en optiekoersen vindt u hier de koersen van beleggingsfondsen, ETF's, staatsobligaties en meer.

Beursnieuws en strategie

Wat zijn de laatste ontwikkelingen op de financiële markten? Leiden koersschommelingen tot een andere waardering van uw beleggingen? En wat is de visie van de beleggingsexperts van ABN AMRO op de toekomst? 

Meer leren over beleggen

In Leren Beleggen leert u o.a. wat de mogelijkheden en risico’s van de beleggingsproducten zijn. Investeer in uw kennis voordat u gaat beleggen. Kennis om betere keuzes te kunnen maken.