Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Grote hoeveelheid metalen balken opgestapeld

Koers ArcelorMittal

Actueel nieuws en koers ArcelorMittal aandelen

Wilt u aandelen ArcelorMittal kopen? Of heeft u ze al en wilt u verkopen? Bekijk hier diverse koersgegevens over ArcelorMittal aandelen, waaronder de openingskoers, slotkoers, het handelsvolume en de actuele koers vandaag. Daarnaast kunt u de historische koers tot 10 jaar geleden bekijken in de grafiek of het laatste relevante beleggingsnieuws over ArcelorMittal lezen. De aandelen ArcelorMittal zijn populair onder beleggers en staan genoteerd op verschillende beurzen, waaronder de AEX.  

ArcelorMittal is de grootste producent van staal ter wereld. Het bedrijf ontstond in 2006 als resultaat van een fusie tussen Arcelor en Mittal Steel. De grootste aandeelhouder, en tevens CEO, is de Indiase ondernemer Lakshmi Mittal, ook wel ‘The king of steel’ genoemd. U kunt direct ArcelorMittal aandelen kopen met een Zelf Beleggen Basis of Zelf Beleggen Plus rekening.

Man op de bank kijkend naar laptop

Beleggen in ArcelorMittal?

Wilt u aandelen ArcelorMittal kopen? Of heeft u ze al en wilt u verkopen? Geef dan direct uw order op in Internet Bankieren. 

Nog geen beleggingsrekening bij ABN AMRO? Bekijk dan de mogelijkheden met Zelf Beleggen Basis en – Plus om het aandeel ArcelorMittal aan uw beleggingsportefeuille te kunnen toevoegen.

Beleggen kent risico's

Beleggen doet u met geld dat u over heeft, naast uw buffer voor onvoorziene uitgaven. Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Het is goed om u hiervan bewust te zijn.

Wellicht ook interessant

Actuele koersinformatie

Bekijk de actuele beurskoersen van verschillende beleggingsinstrumenten, beurzen en realtime indices wereldwijd. Naast de actuele aandelen- en optiekoersen vindt u hier de koersen van beleggingsfondsen, ETF's, staatsobligaties en meer.

Beursnieuws en strategie

Wat zijn de laatste ontwikkelingen op de financiële markten? Leiden koersschommelingen tot een andere waardering van uw beleggingen? En wat is de visie van de beleggingsexperts van ABN AMRO op de toekomst? 

Meer leren over beleggen

Investeer in uw kennis voordat u gaat beleggen. Dat kan bijvoorbeeld met onze verdiepende artikelen.