AEX-koersen

Realtime koers van de AEX-index

Op deze pagina vindt u de realtime indexkoers van de AEX van vandaag en tot 10 jaar geleden, inclusief grafiek. Daarnaast ziet u hier de AEX-aandelenkoersen. de AEX-optiekoersen en actueel nieuws van alle bedrijven die in deze index zijn opgenomen. De AEX-index bestaat uit de 25 grootste en meest verhandelde beursgenoteerde bedrijven in Nederland. De AEX (Amsterdam Exchange Index) is voor veel beleggers de bekendste Nederlandse beursindex, naast de AMX en AScX. 

Realtime AEX-koers vandaag en AEX-nieuws

Live AEX-aandelenkoersen

Wellicht ook interessant

Beursnieuws en strategie

Wat zijn de laatste ontwikkelingen op de financiële markten? Leiden koersschommelingen tot een andere waardering van uw beleggingen? En wat is de visie van de beleggingsexperts van ABN AMRO op de toekomst? 

Meer leren over beleggen

In de Beleggers Academy leert u wat de mogelijkheden en risico’s van de beleggingsproducten zijn. Investeer in uw kennis voordat u gaat beleggen. Kennis om betere keuzes te kunnen maken.

Belegt u nog niet bij ABN AMRO?

Beleggen bij ABN AMRO is beleggen met meer dan 200 jaar ervaring. Onze experts volgen de markt op de voet, schrijven analyses en beheren in sommige gevallen beleggingsfondsen voor u.