Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Nieuw uiterlijk inlogscherm en rekeningoverzicht ABN AMRO app

Het uiterlijk van het inlogscherm en rekeningoverzicht in de ABN AMRO app is vernieuwd. Bankieren met de app is persoonlijker geworden, maar blijft net zo veilig als u gewend bent. Wij vertellen wat er is veranderd.

 

Wat is er veranderd aan mijn inlogscherm?

Het inlogscherm heeft een nieuwe achtergrond die u zelf kunt aanpassen. U kunt daarbij kiezen uit achtergronden in de app of uw eigen foto’s. Uw profielfoto staat groter in beeld en ook het toetsenbord ziet er anders uit. De toetsen zijn doorzichtig en de cijfers zijn groter. Ook is de manier veranderd waarop u een profiel selecteert of toevoegt. Met één tik op de profielafbeelding met uw foto of het ABN AMRO logo opent u een menu. Hier kiest u uw achtergrond, wisselt u van profiel of voegt u een nieuw profiel toe.

Nieuw uiterlijk inlogscherm ABN AMRO app

Wat is er veranderd aan mijn rekeningoverzicht?

Op toestellen met Android ziet ook het rekeningoverzicht in de ABN AMRO app er anders uit. Het vernieuwde overzicht is nog persoonlijker en heeft een duidelijkere indeling. Bovenin het scherm staat een menu met tabbladen. De informatie over uw producten staat voortaan in groepen en tegels, onder uw rekeningen. Zo ziet u in één oogopslag wat voor u belangrijk is. Ook is het nog eenvoudiger om uw rekeningoverzicht naar eigen wens aan te passen. Tik op de knop ‘Overzicht aanpassen’ onderaan alle producten. In het volgende scherm kunt u de namen, foto’s en de volgorde van uw overzicht wijzigen. 

Rekeningoverzicht ABN AMRO app heeft nieuw uiterlijk

Met de vernieuwingen aan het inlogscherm en het rekeningoverzicht maken we de ABN AMRO app persoonlijker en vriendelijker in gebruik. Aan de manier waarop u inlogt en uw bankzaken regelt, verandert er verder niets. U blijft bankieren met de veiligheid die u van ons gewend bent.   

Veelgestelde vragen

We werken elke dag aan het verbeteren van de ABN AMRO app. We kijken naar de nieuwste manieren van beveiliging en we maken de app steeds vriendelijker in gebruik. Daarbij luisteren we ook naar uw wensen. Een van die wensen is de mogelijkheid om de app persoonlijker te maken. We vernieuwen het inlogscherm en uw rekeningoverzicht zodat de app eenvoudiger in gebruik is én zodat u meer kunt aanpassen naar eigen smaak. 

Ja, u logt nog steeds op de vertrouwde manier in. Het inlogscherm van de ABN AMRO app is vernieuwd en ziet er daarom iets anders uit dan u gewend bent. Ook het rekeningoverzicht heeft een ander uiterlijk. Verder verandert er niets. De afbeeldingen bovenaan deze pagina laten zien hoe de nieuwe schermen eruit zien.      

Het vernieuwde rekeningoverzicht is niet meteen voor alle klanten te zien. We voeren de vernieuwing stap voor stap in voor klanten met een Android-toestel. Later wordt het rekeningoverzicht ook beschikbaar voor klanten met een toestel met iOS. Ook in uw ABN AMRO app zullen de aanpassingen zichtbaar worden.