Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

De ABN AMRO app op uw telefoon of tablet

Gebruik de juiste versie van Android of iOS

 

Op deze toestellen werkt de app

ABN AMRO app werkt meestal niet op bètaversies van iOS en Android. Ook werkt de app niet op nieuwe Huawei-toestellen of toestellen zonder Google-diensten (zoals Google Play) of toestellen met de AppGallery-app (Huawei Media Services).

De ABN AMRO app werkt niet op Apple MacBooks, iMacs en Mac mini’s. Gebruik Internet Bankieren als u wilt bankieren op uw Mac. 

Download de ABN AMRO app alleen in de officiële appstores

Steeds vaker worden apps aangeboden in andere appstores dan Google Play en de iOS App Store. U vindt de officiële versie van de ABN AMRO app alléén in deze twee appstores. Wij adviseren u om nooit zomaar apps uit alternatieve stores te downloaden. Hier gelden vaak minder strenge veiligheidscontroles, waardoor u meer kans heeft op beveiligingsrisico’s. 

Als u een ander toestel gaat kopen

De app werkt alleen met recente versies van iOS en Android. Houd hier alvast rekening mee als u een nieuw of tweedehands toestel koopt. Zo kunt u langer van de ABN AMRO app gebruikmaken op dit toestel. Als u uw nieuwe toestel meerdere jaren wilt gebruiken in combinatie met de ABN AMRO app, adviseren wij u om een toestel te kiezen met (ondersteuning voor) minimaal iOS 16 of Android 12.

Waarom u de juiste iOS- of Android-versie nodig heeft

Het is belangrijk dat uw toestel veilig is én blijft. Daarom geven Apple en Android meerdere keren per jaar beveiligingsupdates uit. Deze kunt u zelf installeren en beschermen uw toestel. Dit gebeurt automatisch als u uw Apple iOS-versie of Android-versie bijwerkt.

Toestellen die geen beveiligingsupdates meer krijgen, zijn niet goed beschermd. Apple, Google (Android) en fabrikanten bepalen zelf wanneer een bepaald toestel geen beveiligingsupdates meer krijgt. Als zij besluiten dat uw type toestel niet meer kan updaten naar de nieuwe versie, betekent dat het geen beveiligingsupdates meer krijgt. Wij vinden het niet veilig genoeg als u de ABN AMRO app op een toestel gebruikt dat deze bescherming niet meer krijgt.

Bovenaan de pagina kunt u zien welke versie van Apple iOS en Android u kunt gebruiken met de ABN AMRO app.

Controleer dan welke iOS- of Android-versie u heeft. En probeer of u die kunt updaten naar een nieuwere versie. Lees hieronder hoe u dat doet. Lukt dat? Dan kunt u de app nog gebruiken.

Is uw toestel te oud voor de app? Dan kunt u uw bankzaken regelen via Internet Bankieren. Inloggen kan op al onze webpagina’s, ook op uw tablet of mobiel. Scroll helemaal omhoog en tik op de gele inlogknop rechtsboven.

Het verschilt per fabrikant hoe lang uw telefoon of tablet updates krijgt. Koopt u een nieuw toestel? Let dan ook op het besturingssysteem dat meegeleverd wordt. Kies voor een toestel met het nieuwste besturingssysteem, als u voor een lange(re) periode gebruik wilt maken van het toestel met daarop de ABN AMRO app.
De ABN AMRO app werkt helaas niet op Huawei-toestellen die sinds 2020 zijn geïntroduceerd. Google heeft de toegang tot de Google Play Store voor deze toestellen geblokkeerd. U kunt de ABN AMRO app daarom niet downloaden, installeren of gebruiken op deze toestellen. Ook niet via Huawei's eigen app store AppGallery. Houd hier rekening mee als u een nieuw toestel koopt.

Zo kunt u iOS of Android-software updaten

iPhones of iPads (iOS)

  • Ga naar de 'Instellingen' (Settings) van uw iPhone of iPad.
  • Kies 'Algemeen' (General).
  • Kies 'Software-update' (Software Update). Hier ziet u welk versienummer van iOS u op uw telefoon heeft. Als er een update is, staat die hier. 
  • Tik op 'Installeer nu' (Install now) om de update uit te voeren en volg de instructies.

Android telefoons of tablets

  • Ga naar de 'Instellingen' (Settings) van uw telefoon of tablet.
  • Kies 'Algemeen', 'Over de telefoon/tablet' (About phone/tablet), 'Toestel-info'
  • Tik op 'Systeem' en dan op 'Systeemupdates'. Hier ziet u welk versienummer van Android u op uw telefoon heeft. Als er een update is, staat die hier. 
  • Tik dan op 'Installeren' om de update uit te voeren en volg de instructies.