Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

ABN AMRO

Zakelijk profiel

in de ABN AMRO app

  • Snel en veilig inloggen met QR
  • De juiste hulp als u belt
  • Privé en zakelijk gescheiden

Wist u dat u in de ABN AMRO app een extra profiel kunt toevoegen? Handig als u privé en zakelijk een betaalrekening met betaalpas bij ons heeft. Al uw bankzaken bij de hand, maar wel van elkaar gescheiden. Ontdek alle voordelen van een zakelijk profiel in de app.

 

 

Voordelen van een zakelijk profiel

ABN AMRO

Snel en veilig inloggen met QR

Bepaalde bankzaken, zoals het overmaken van grote bedragen, doet u misschien liever niet op uw mobiel maar in Internet Bankieren. De QR-code is de snelste manier waarmee u veilig kunt inloggen in Internet Bankieren Zakelijk. Met een zakelijk profiel in de app heeft u de e.dentifier bijna niet nodig.

ABN AMRO

De juiste hulp als u belt

Bellen gaat het snelst vanuit de ABN AMRO app. En omdat we met een zakelijk profiel zien dat u ons als zakelijke klant belt, kunnen we u nog beter helpen. Zo komt u direct uit bij de juiste afdeling. Chat u liever vanuit de app? Ook dan komt uw zakelijk profiel van pas.

ABN AMRO

Privé en zakelijk gescheiden

Heeft u privé en zakelijk een betaalrekening bij ons? Met een apart, zakelijk profiel in de ABN AMRO app heeft u een duidelijk overzicht voor uw administratie en boekhouding. Zo heeft u al uw bankzaken bij de hand, maar wel van elkaar gescheiden. Wilt u zakelijk een andere daglimiet dan privé? Dan heeft u een zakelijk profiel nodig. Trouwens, u wisselt eenvoudig tussen uw privé en zakelijk profiel.

Zo eenvoudig voegt u uw zakelijk profiel toe

  • Eén app, twee profielen
  • Eenvoudig wisselen tussen zakelijk en privé: log uit, tik op uw tweede profiel en log in
  • Zakelijke bankmails, hulp en tips in een eigen omgeving
Bekijk de video en ontdek hoe eenvoudig u binnen 1 minuut zelf uw zakelijk profiel toevoegt.
 
Goed om te weten: als u uw zakelijk profiel wilt toevoegen, heeft u een zakelijke betaalpas nodig. Heeft u geen zakelijke betaalpas? Vraag deze dan aan.
 

Uw zakelijk profiel in 3 eenvoudige stappen

Mobiele telefoon
ABN AMRO
Mobiel bevestiging

Open de ABN AMRO app op uw toestel

Pak uw zakelijke betaalpas erbij. En ga naar het inlogscherm, maar log niet in. 

Tik op de foto en op 'Profiel toevoegen'

Vul uw zakelijke rekening- en pasnummer in en volg de stappen.

Uw zakelijk profiel is klaar voor gebruik

Tip: geef uw profiel direct een eigen naam en foto. 

Mobiele telefoon

Open de ABN AMRO app op uw toestel

Pak uw zakelijke betaalpas erbij. En ga naar het inlogscherm, maar log niet in. 

ABN AMRO

Tik op de foto en op 'Profiel toevoegen'

Vul uw zakelijke rekening- en pasnummer in en volg de stappen.

Mobiel bevestiging

Uw zakelijk profiel is klaar voor gebruik

Tip: geef uw profiel direct een eigen naam en foto. 

Veelgestelde vragen

Met een (extra) zakelijk profiel in de ABN AMRO app houdt u privé en zakelijk makkelijker uit elkaar. Ieder profiel heeft een eigen betaalrekening en een eigen identificatiecode. U logt dus bewust privé of zakelijk in. Van profiel wisselen? Log uit, tik op het andere profiel en log opnieuw in.         

U heeft al uw bankzaken bij de hand op één telefoon, maar houdt ze wel van elkaar gescheiden. Uw zakelijke inkomsten en uitgaven staan in een eigen omgeving. Handig, want zo heeft u een duidelijk overzicht voor uw boekhouding en administratie.

Daarnaast heeft het zakelijk profiel ook andere voordelen:

  • Snellere hulp als u vanuit uw zakelijk profiel in de ABN AMRO app met ons belt of chat. We herkennen u namelijk direct als zakelijke klant.
  • Ook zakelijk eenvoudig inloggen in Internet Bankieren Zakelijk via de QR-code. U scant de code met de ABN AMRO app en bevestigt met de identificatiecode van uw zakelijk profiel. Door deze tweestapsverificatie logt u nog veiliger in.
  • Met een zakelijk profiel in de app heeft u de e.dentifier bijna niet nodig. Een iDEAL-betaling of overboeking bevestigen? Ook dat kan vaak al met de app. 

 

Als u uw zakelijk profiel wilt toevoegen, heeft u een zakelijke betaalpas nodig. U kunt zelf eenvoudig een zakelijke betaalpas aanvragen.

U kunt meerdere rekeningen aan uw overzicht toevoegen. Tik op ‘Overzicht aanpassen’ en vink de rekening(en) aan die u terug wilt zien in het overzicht.   

Heeft u een zakelijke rekening bij een andere bank? Ook die kunt u toevoegen aan het overzicht in de ABN AMRO app. 

Inloggen met Touch ID, vingerafdruk, Face ID of gezichtsherkenning wordt uitgeschakeld als u de ABN AMRO app met meer dan één profiel gebruikt. U kunt dan alleen inloggen met uw identificatiecode.

Open de ABN AMRO app en log in op het profiel van uw privérekening. Tik op ‘Overzicht aanpassen’. Vink de zakelijke rekening uit die u uit uw overzicht wil verwijderen en tik op ‘Opslaan’.

Open de ABN AMRO app en log in met het profiel dat u wilt wijzigen. Tik in het menu onderin het scherm op ‘Profiel’ en tik vervolgens op ‘Wijzig uw profielnaam of foto’. Pas uw naam of foto aan en tik op ‘Opslaan’.