Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

ABN AMRO

Einde rentevaste periode

Kies een hypotheekrente die bij u past

Nieuwe hypotheekrente en rentevaste periode kiezen

Loopt de rentevaste periode van uw hypotheek bijna af? U krijgt ten minste 3 maanden voor het aflopen van uw rentevaste periode automatisch een nieuw rentevoorstel. U kunt dit voorstel accepteren, maar het is veel slimmer om uw hypotheek nog eens kritisch onder de loep te nemen. Bekijk uw mogelijkheden.

icoon

Nieuwe hypotheekrente kiezen

Als uw rentevaste periode afloopt, kunt u ook een nieuwe rentesoort kiezen. Gaat u voor de zekerheid van een vaste rente? Of voor een variabele rente, die vaak lager is maar iedere maand kan wijzigen?
icoon

Nieuwe rentevaste periode

U kunt uw rente voor korte of lange tijd vastzetten. Vaak geldt: hoe langer de rentevaste periode, hoe hoger de rente. Check in Internet Bankieren wat uw maandbedrag wordt bij verschillende rentevaste periodes.
icoon

Uw hypotheekvorm wijzigen

Uw persoonlijke situatie en wensen kunnen veranderen. U kunt uw hypotheekvorm hierop aanpassen. Zet bijvoorbeeld uw Aflossingsvrije hypotheek om in een Annuïteitenhypotheek of Lineaire Hypotheek.
Man op de bank kijken naar smartphone

Extra aflossen

Aan het einde van uw rentevaste periode kunt u zonder vergoeding de hypotheek aflossen. Bij een aflossingsvrije hypotheek betaalt u aan het einde van de looptijd de resterende hypotheekschuld in één keer terug. U kunt nu al extra aflossen om uw schuld te verlagen.
ABN AMRO

Hypotheek oversluiten naar ABN AMRO

Heeft u al een hypotheek bij een andere aanbieder en eindigt uw rentevaste periode? Dan kunt u zonder vergoeding overstappen naar ABN AMRO. Dit heet hypotheek oversluiten. Wilt u weten of oversluiten voor u interessant is? Maak een afspraak met één van onze adviseurs of doe de oversluittest.
Vrouw aan keukentafel

Wel een hypotheek bij ABN AMRO, maar nog geen betaalrekening?

Als u ook uw salaris laat binnenkomen op een betaalrekening van ABN AMRO, krijgt u 0,20% korting op de hypotheekrente. We noemen dit huisbankkorting. Deze rekening moet onderdeel zijn van een betaalpakket. Huisbankkorting geldt alleen op vaste, en niet voor variabele rente. De korting gaat in bij start van een nieuwe rentevaste periode.

Daarom een hypotheek bij ABN AMRO

Inzicht in uw hypotheek

Bekijk uw hypotheek in  Internet Bankieren of via de ABN AMRO app . Veilig en makkelijk.

Zelf uw hypotheek aanpassen

Van rente aanpassen tot extra aflossen. Wijzig online uw hypotheek makkelijk zelf.

Voordelen hypotheekklant

Als trouwe hypotheekklant heeft u een streepje voor bij ABN AMRO. Bekijk voordelen bij verhuizen.