taxatieservice

Handige woondiensten van ABN AMRO

Makkelijk aanvragen via Maatwerk Woondiensten

Het regelen van een taxatie, bouwkundige keuring, notaris of een energiecontract is niet iets wat u iedere dag doet. Daarom helpen we u daar graag bij. Samen met het landelijk opererend serviceplatform Maatwerk Woondiensten hebben we handige woondiensten ontwikkeld. Zo vraagt u tegen een scherp tarief verschillende woondiensten makkelijk aan. Zo gedaan.

We ontvangen geen beloning voor bemiddeling als u via Maatwerk Woondiensten een service aanvraagt.

 

Wat kunt u aanvragen?

Taxatieservice

Heeft u een taxatie* nodig omdat u een woning heeft gekocht of wilt u uw hypotheek oversluiten? Maatwerk Woondiensten regelt de taxatie die u nodig heeft. Via hun netwerk van 400 taxateurs door heel Nederland leveren ze betrouwbare taxatierapporten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, zoals de EVS (European Valuation Standard). Elke taxateur is geregistreerd bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Daarnaast worden al onze taxatierapporten gevalideerd door het onafhankelijk en erkend validatie-instituut: Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI), om aan de EVS te voldoen.

Kosten : € 595.
Alle kosten zijn all-in, er komen geen andere kosten bij

Bouwkundige keuring

Gaat u een huis kopen en wilt u de staat van de woning weten? 'Maatwerk Woondiensten' biedt bouwkeuringen aan voor zowel bestaande bouw als nieuwbouw. U krijgt professioneel advies over de staat van uw woning. Dankzij hun netwerk van erkende bouwkeurders worden opdrachten door heel Nederland gedaan. De bouwkundige rapporten worden door alle hypotheekverstrekkers in Nederland geaccepteerd en kunnen, indien gewenst, worden gebruikt voor een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG).

Kosten bouwkundige keuring: € 360
Alle kosten zijn all-in, er komen geen andere kosten bij

Opleveringskeuring

Heeft u een nieuwbouwwoning gekocht en tijdens de oplevering van uw woning een inspecteur nodig die de woning controleert op eventuele gebreken? Via 'Maatwerk Woondiensten' regelt u een onafhankelijke bouwkundig inspecteur. Tijdens de keuring is de inspecteur, met u en de aannemer aanwezig om de woning na te lopen. De inspecteur controleert het uitgevoerde werk en eventuele gebreken worden door de aannemer in een Procesverbaal van Oplevering vastgelegd, hier ontvangt u een kopie van.

Kosten opleveringskeuring: € 275
Alle kosten zijn all-in, er komen geen andere kosten bij

Notaris offertes

Gaat u binnenkort naar een notaris en wilt u gratis de tarieven vergelijken? Via 'Maatwerk Woondiensten' worden diverse offertes opgevraagd bij lokale notariskantoren. Deze worden met elkaar vergeleken en de actuele tarieven worden voor u overzichtelijk op een rij gezet. Ze hebben het grootste netwerk van notariskantoren, waardoor u altijd kan passeren bij een lokale notaris. Zodra de offertes beschikbaar wordt u hiervan op de hoogte gebracht en kunt u de offertes door middel van uw login code en/of mobiele app bekijken.

Notaris offertes zijn kosteloos

Energie advies

Bent u benieuwd of u uw woning nog zuiniger kunt maken en zo uw maandlasten te verlagen? Het Energie Prestatie Advies geeft u inzicht in welke maatregelen u moet nemen om dit bereiken. Ook krijgt u exact te zien wat de benodigde investering zal zijn met de daarbij behorende terugverdientijd.

Kosten energie advies: € 365*
Alle kosten zijn all-in, er komen geen andere kosten bij.

Energielabel

Bent u van plan uw woning te verkopen of te verhuren? Dan moet u de toekomstige koper of huurder een definitief Energielabel overhandigen. Bij 'Maatwerk Woondiensten' kunt u een definitief Energielabel laten opmaken waarmee u als verkoper of verhuurder voldoet aan uw verplichtingen.

Kosten energielabel: € 330*
Alle kosten zijn all-in, er komen geen andere kosten bij.

De genoemde prijzen voor een energielabel en energie-advies, gelden voor woningen tot 800 m3. Bij grotere huizen ontvangt u een offerte van Maatwerk Woondiensten.

 

Hoe werkt het aanvragen via 'Maatwerk Woondiensten'?

1. Uw adviseur kan de aanvraag voor u regelen. Of u kunt dit zelf doen.
2. U kunt uw aanvraag volgen via internet.
3. U betaalt een vast tarief, inbegrepen zijn: validatie, kadaster, BTW en de kosten die aan de gemeente moeten worden betaald.

U kunt vertrouwen op de ervaring en kennis van een onafhankelijke bouwkundige keurder, taxateur en notaris.

Daarom een hypotheek bij ABN AMRO

Beste hypotheekverstrekker 2021

ABN AMRO heeft de Gouden Lotus Award gewonnen voor de beste hypotheekverstrekker van 2021. Ontdek ook de voordelen van een hypotheek bij ABN AMRO.

Persoonlijke en deskundig adviseur

Onze adviseurs helpen u graag. Vanaf het adviesgesprek begeleidt een persoonlijke adviseur u tijdens het hele proces.

Online hypotheek beheren

Ook na het afsluiten heeft u controle: via de beveiligde 'Mijn Hypotheek' omgeving in Internet Bankieren bekijkt en wijzigt u zelf makkelijk uw hypotheek.