Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

ABN AMRO

Duurzaam verbouwen met uw hypotheek

Hypotheekmogelijkheden en financieel voordeel

  • Aantrekkelijke hypotheekrente bij verduurzamen
  • Financieren tot 106% van de waarde van uw woning
  • Duurzaam Wonen Hypotheek en meer mogelijkheden

Wilt u uw huis verduurzamen? Dan kunt u vaak extra lenen bovenop uw maximale hypotheek. Bekijk de verschillende mogelijkheden. Of maak direct een gratis afspraak met een duurzaam wonen adviseur en bespreek vrijblijvend uw mogelijkheden.

ABN AMRO

Gratis energielabel t.w.v. € 295 bij duurzame verbouwing

Gaat u duurzaam verbouwen? Als u nu één van onze duurzame hypotheekproducten afsluit, krijgt u van ons een voucher voor een gratis energielabel t.w.v. € 295. Maak een vrijblijvende afspraak over uw mogelijkheden en bekijk de voorwaarden. 

Onze 3 duurzame financieringsmogelijkheden

Duurzaam Wonen Hypotheek

De Duurzaam Wonen Hypotheek is een hypotheekdeel speciaal voor het betalen van energiebesparende maatregelen. De hypotheekrente is lager dan bij een vergelijkbare annuïtaire of lineaire hypotheek en u kunt lenen tot 106% van de marktwaarde van uw woning.

Energiebespaarbudget

Weet u nog niet hoe u uw woning precies wilt verduurzamen? Met een 'Energiebespaarbudget' kunt u tot 106% van de woningwaarde vóór verbouwing financieren in uw annuïtaire, lineaire of aflossingsvrije hypotheek. U heeft 2 jaar de tijd om te verduurzamen bij bestaande bouw en 3 jaar bij nieuwbouw.

Energiebesparende voorzieningen

Weet u al hoe u uw woning wilt verduurzamen? En staan de kosten daarvan in het taxatierapport of een meerwerkovereenkomst? Met 'Energiebesparende voorzieningen' kunt u dan tot 106% van de woningwaarde ná verbouwing financieren in uw annuïtaire, lineaire of aflossingsvrije hypotheek.

Daarom kiezen voor duurzaam

Duurzaamheidskorting

U kunt duurzaamheidskorting krijgen op uw vaste hypotheekrente als u een energiezuinige woning koopt of uw bestaande woning gaat verduurzamen.

Bespaar op uw energieverbruik

Door uw woning te isoleren of HR++ glas te plaatsen, kunt u besparen op uw energieverbruik.

Uw woning wordt meer waard

U investeert in uw woning. Hierdoor kan de waarde van uw woning stijgen.

* Denk er aan dat de technische levensduur van energiebesparende maatregelen vaak niet overeenkomt met een standaard looptijd van een hypotheek. We raden u daarom aan de looptijd aan te laten sluiten bij de levensduur van de maatregel die u neemt.

Ook interessant als u wilt verduurzamen

Hogere inschrijving?

Heeft u bij de aankoop van uw huis een hoger hypotheekbedrag ingeschreven bij de notaris? Verhoog uw hypotheek dan zonder extra notariskosten tot dat bedrag.

Overwaarde Hypotheek

Bent u 62 jaar of ouder en is uw huis meer waard dan uw hypotheek? Met de Overwaarde Hypotheek kunt u die overwaarde gebruiken voor uw duurzame verbouwing.

Meer weten over duurzaam wonen?

Laat u inspireren en informeren door onze artikelen over duurzaam en energiezuinig wonen.