Naar de navigatie Naar de inhoud

Actueel hypotheeknieuws

Actueel nieuws over hypotheken en maatregelen vanuit de overheid

Jong koppel bij een nieuw huis

Sterkste stijging woningprijzen in 17 jaar!

10-04-2018

De spanning op de huizenmarkt neemt toe: de huizenprijzen stijgen in 2018 nog harder dan aanvankelijk gedacht en het aantal woningen dat te koop staat, daalt gestaag. De rente blijft voorlopig nog wel laag. Lees het laatste nieuws over de huizenmarkt in de woningmarktmonitor van april.

 
Actuele informatie over uw belastingaangifte en een eigen huis

Belastingtips voor uw eigen huis en hypotheek

14-03-2018 
Het is weer tijd voor uw belastingaangifte over 2017. Misschien is dat voor u ook een klusje dat u voor u uitschuift, maar wie weet kunt u nog iets besparen met onze tips voor als u een koophuis heeft. Zo wordt uw aangifte misschien toch nog iets leuker.

 
ABN AMRO maakt cijfers bekend

Huizenprijzen stijgen, rente blijft laag

04-01-2018

De huizenprijzen zijn vorig jaar fors gestegen en de verwachting is dat ze in 2018 verder stijgen met zo’n 6%. De betaalbaarheid van een koophuis blijft echter gunstig door de lage hypotheekrente die begin 2018 vooralsnog laag zal blijven. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op de huizenmarkt in de laastste woningmarktmonitor.

 
Hypotheekgesprek via Beeldbankieren

Hypotheekadvies via Beeldbankieren

01-12-2017

Voor een gratis oriëntatiegesprek hoeft u de deur niet meer uit. Tegenwoordig kunt u via Beeldbankieren overleggen met uw hypotheekadviseur. Maak zelf online een afspraak via Internet Bankieren, 7 dagen per week, ook in het weekend en 's avonds. Wel zo makkelijk.

 
Hypotheekrenteaftrek op de schop

Hypotheekrenteaftrek op de schop

11-10-2017

Het kabinet heeft gisteren het nieuwe regeerakkoord goedgekeurd en gepresenteerd. Lees over de gevolgen voor uw hypotheek, zoals de versnelde afbouw van de hypotheekrenteaftrek.

 

Heeft u een vraag  
of wilt u contact met ons?

Service & Contact

Extra aflossen op uw hypotheek?

Zie direct uw nieuwe maandbedrag

Extra aflossen op uw hypotheek

Elk jaar mag u een deel van uw hypotheek zonder kosten aflossen. Regel het eenvoudig zelf in Internet Bankieren en zie meteen wat uw nieuwe maandbedrag wordt als u extra aflost.