Naar de navigatie Naar de inhoud

Actueel hypotheeknieuws

Actueel nieuws over hypotheken en maatregelen vanuit de overheid

hypotheek oversluiten: wat levert het u op?

Feiten en cijfers over hypotheek oversluiten

18-07-2018

Overstappen met uw hypotheek lijkt een hele stap. Maar wist u dat 65% van de huiseigenaren overweegt om hun hypotheek over te sluiten?

 
Verwachtingen hypotheekrente

Verwachtingen hypotheekrente

10-07-2018

Wilt u weten wat de hypotheekrentes gaan doen? Lees de verwachtingen voor de korte en lange rente van Philip Bokeloh, econoom bij ABN AMRO.

 
ABN AMRO maakt cijfers bekend

Woningmarkt is verhit

05-07-2018

De huizenprijzen stijgen in 2018 en 2019 nog meer dan eerst werd gedacht, omdat de hypotheekrente waarschijnlijk langer laag blijft. De huizenprijzen stijgen met name hard door een tekort aan woningen en het gebrek aan nieuwbouw. Lees het laatste nieuws over de huizenmarkt.

 
NHG verruimt hypotheekmogelijkheden senioren

NHG verruimt hypotheekmogelijkheden ouderen

17-06-2018

De Nationale Hypotheek Garantie (NHG) verruimt sinds 17 juni de mogelijkheden voor senioren die tien jaar of minder voor hun AOW of pensioen zitten. Tot nu toe was het lastiger om dan nog een nieuwe hypotheek af te sluiten.

 
Jong koppel bij een nieuw huis

Sterkste stijging woningprijzen in 17 jaar!

10-04-2018

De spanning op de huizenmarkt neemt toe: de huizenprijzen stijgen in 2018 nog harder dan aanvankelijk gedacht en het aantal woningen dat te koop staat, daalt gestaag. De rente blijft voorlopig nog wel laag. Lees het laatste nieuws over de huizenmarkt in de woningmarktmonitor van april.

 
Actuele informatie over uw belastingaangifte en een eigen huis

Belastingtips voor uw eigen huis en hypotheek

14-03-2018 
Het is weer tijd voor uw belastingaangifte over 2017. Misschien is dat voor u ook een klusje dat u voor u uitschuift, maar wie weet kunt u nog iets besparen met onze tips voor als u een koophuis heeft. Zo wordt uw aangifte misschien toch nog iets leuker.

 

Heeft u een vraag  
of wilt u contact met ons?

Service & Contact

Extra aflossen op uw hypotheek?

Zie direct uw nieuwe maandbedrag

Extra aflossen op uw hypotheek

Elk jaar mag u een deel van uw hypotheek zonder kosten aflossen. Regel het eenvoudig zelf in Internet Bankieren en zie meteen wat uw nieuwe maandbedrag wordt als u extra aflost.