Naar de navigatie Naar de inhoud

Actueel hypotheeknieuws

Actueel nieuws over hypotheken en maatregelen vanuit de overheid

Hypotheekgesprek via webcam

Webcam Hypotheekadvies

01-12-2017

Voor een gratis oriëntatiegesprek hoeft u de deur niet meer uit. Tegenwoordig kunt u via webcam overleggen met uw hypotheekadviseur. Maak zelf online een afspraak via Internet Bankieren, 7 dagen per week, ook in het weekend en 's avonds. Wel zo makkelijk.

 
Hypotheekrenteaftrek op de schop

Hypotheekrenteaftrek op de schop

11-10-2017

Het kabinet heeft gisteren het nieuwe regeerakkoord goedgekeurd en gepresenteerd. Lees over de gevolgen voor uw hypotheek, zoals de versnelde afbouw van de hypotheekrenteaftrek.

 
Eerste huis

Hypotheekrente stijgt licht in 2018

6-10-2017

De hypotheekrente is voorbij het dieptepunt en zal op termijn weer stijgen. Verder wordt verwacht dat het aantal woningverkopen in 2018 zal dalen, na 4 jaar van enorme groei.

 

Miljoenennota en de woningmarkt

21-09-2017

De hypotheekrente staat laag en het is daarom vaak interessant om over te stappen met uw hypotheek. Voor starters is het juist vaak lastiger. De huizenprijzen zijn hoog en de regels voor financiering strenger. Waar moet u dit jaar nog meer rekening mee houden? Onze expert leggen het aan u uit in deze video. 

 
-

Hypotheek voor flexwerkers

01-08-2017

Goed nieuws voor flexwerkers! Met een perspectiefverklaring van hun uitzendbureau kunnen zij al na een jaar een hypotheek aanvragen. ABN AMRO is een van de banken die deze verklaring accepteert. Daarnaast zijn er diverse uitzendorganisaties aangesloten, zoals Randstad en Tempo Team.

 
ABN AMRO maakt cijfers bekend

Aantal woningverkopen stijgt nog meer

06-07-2017

Het aantal woningverkopen en de huizenprijzen komen dit jaar nóg hoger uit dan begin van het jaar werd gedacht. Dit komt voor een deel door schaarste op de woningmarkt, de aanhoudende lage hypotheekrente ruimere inkomensnormen.

 

Heeft u een vraag  
of wilt u contact met ons?

Service & Contact

Extra aflossen op uw hypotheek?

Zie direct uw nieuwe maandbedrag

Extra aflossen op uw hypotheek

Elk jaar mag u een deel van uw hypotheek zonder kosten aflossen. Regel het eenvoudig zelf in Internet Bankieren en zie meteen wat uw nieuwe maandbedrag wordt als u extra aflost.