Naar de navigatie Naar de inhoud

Huizenmarkt - ontwikkelingen en verwachtingen in 2018

Verwachting huizenprijzen en hypotheekrente

De huizenmarkt is constant in beweging. Wat is bijvoorbeeld de verwachting voor de hypotheekrente? Wat is de ontwikkeling en de prognose van de huizenprijzen voor 2018 en 2019? Lees het laatste nieuws over de hypotheekrente en de woningmarkt.

 

Hypotheekrente blijft laag tot eind 2019

De rente op hypotheekleningen met een korte én lange looptijd blijft waarschijnlijk laag tot het najaar van 2019. Lees de laatste voorspelling van de verwachting voor de hypotheekrente in 2018 en 2019 door onze econoom Philip Bokeloh.

Steeds meer eigen geld nodig om huis te kopen
 
ABN AMRO maakt cijfers bekend

Hypotheekrente blijft nog laag, huizenprijzen stijgen meer

De huizenprijzen stijgen in 2018 en 2019 nog meer dan aanvankelijk gedacht, omdat de hypotheekrente waarschijnlijk langer laag blijft. De huizenprijzen stijgen met name hard door een tekort aan woningen en het gebrek aan nieuwbouw. Lees het laatste nieuws over de huizenmarkt in de woningmarktmonitor van juli 2018.

 

Alles over hypotheekrente

Op zoek naar een hypotheek met scherpe rente? Bekijk ons renteaanbod. De hoogte van uw hypotheekrentetarief hangt af van: welk hypotheekproduct u kiest u, of u kies voor vaste of variabele rente, en voor welke rentevaste periode u kiest bij vaste rente. Heeft u al een hypotheek en wilt u de hypotheekrente wijzigen? Lees meer over al deze keuzes.

Woningprijzen stijgen

Heeft u een vraag  
of wilt u contact met ons?

Service & Contact

Extra aflossen op uw hypotheek?

Zie direct uw nieuwe maandbedrag

Extra aflossen op uw hypotheek

Elk jaar mag u een deel van uw hypotheek zonder kosten aflossen. Regel het eenvoudig zelf in Internet Bankieren en zie meteen wat uw nieuwe maandbedrag wordt als u extra aflost.