Huizenmarkt - ontwikkelingen en verwachtingen

Verwachting huizenprijzen en hypotheekrente 2021 en 2022

De huizenmarkt blijft constant in beweging. Wat is bijvoorbeeld de invloed van de coronacrisis op de woningmarkt? En de verwachting voor de huizenprijzen en de hypotheekrente in 2021 en 2022? Lees het laatste nieuws over de woningmarkt.

 

Woningmarkt raakt verder verhit

13 juli 2021

De huizenprijzen stijgen in 2021 nog meer dan verwacht. Kopers moeten in deze verhitte woningmarkt meer risico nemen om kans te maken op een koophuis. Wat kunt u verwachten als u van plan bent om een huis te kopen?

Mogelijk blijft de korte en de lange rente stabiel

De coronacrisis houdt de wereldeconomie nog steeds in zijn greep. Door de extra uitgaven van de overheid, stijgen de overheidsschulden en daarmee steeg de rente op overheidsleningen, wat een goede graadmeter is voor de hypotheekrente. Inmiddels is aan deze stijging een eind gekomen en we verwachten daardoor dat de korte en lange rente op hypotheekleningen stabiel zal blijven. Lees de complete voorspelling door onze econoom Philip Bokeloh.

Woningmarktmonitor april 2021

Alles over hypotheekrente

Op zoek naar een hypotheek met scherpe rente? Bekijk ons renteaanbod. De hoogte van uw hypotheekrentetarief hangt af van: welk hypotheekproduct u kiest, of u kiest voor vaste of variabele rente, en voor welke rentevaste periode u kiest bij vaste rente.