Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

ABN AMRO

Huizenmarkt - nieuws en ontwikkelingen

Verwachting huizenprijzen en hypotheekrente voor 2024

De huizenmarkt is constant in beweging. Wat doen de huizenprijzen en de hypotheekrente en wat betekent dat voor uw maximale hypotheek? Bekijk de videopodcasts en lees de artikelen met het laatste nieuws over de woningmarkt.

Wat vindt Nederland?

Kopen of huren? Nieuwbouw of toch een klushuis? In 'De peilingen' vragen wij de mening van voorbijgangers op straat. Onze expert Philip Bokeloh kijkt met ons mee en deelt zijn visie. Bekijk de video.

ABN AMRO

De woningmarktmonitor

"De dalende hypotheekrente en gestegen inkomens zijn positief voor de maximale hypotheek",

zegt Philip Bokeloh in de nieuwste woningmarktmonitor.

Bekijk de videopodcasts 'Het Standpunt' over huren, nieuwbouw en de hypotheekmarkt

Verhuren

Verhuren is minder interessant. Vooral door woningbouwverenigingen, maar ook door beleggers en particulieren. Ontdek de laatste ontwikkelingen in de videopodcast of lees het artikel.

Nieuwbouw

De bouw van nieuwe woningen loopt vertraging op. Maar waarom eigenlijk? En wat doet de overheid om het bouwen van nieuwe woningen te versnellen? Ontdek de laatste ontwikkelingen in de videopodcast of lees het artikel.

Hypotheekmarkt

De hypotheekrente blijft dalen en kopers kunnen meer geld lenen. Mede daardoor worden er steeds meer huizen verkocht. Ontdek de laatste ontwikkelingen in de videopodcast of lees het artikel.

ABN AMRO

Korte hypotheekrente daalt in 2024

"Wij houden er rekening mee dat de hypotheekrente met een korte rentevaste periode omlaag gaat. De inflatie is namelijk behoorlijk afgenomen.", aldus Philip. Lees de complete voorspelling.