Apple

Koers Unibail-Rodamco-Westfield

Actueel nieuws en koers Unibail-Rodamco-Westfield aandelen

Wilt u aandelen Unibail-Rodamco-Westfield kopen? Of heeft u ze al en wilt u verkopen? Bekijk hier diverse koersgegevens over Unibail aandelen, waaronder de openingskoers, slotkoers, het handelsvolume en de actuele koers vandaag. Daarnaast kunt u de historische koers tot 10 jaar geleden bekijken in de grafiek of het laatste relevante beleggingsnieuws over Unibail lezen. De aandelen Unibail zijn populair onder beleggers en zijn opgenomen in zowel de AEX als de CAC40. 

Unibail-Rodamco-Westfield SE (URW) is één van de grotere en bekendere vastgoedconcerns in Europa, met een flinke aanwezigheid in de Verenigde Staten. Het bedrijf ontstond in 2018 na een fusie tussen Unibail-Rodamco en de Westfield Corporation. Het bedrijf heeft een flinke portefeuille winkelcentra, kantoorruimte en tentoontstellings- en congrescentra van hoge kwaliteit, vooral in en rond Parijs. Het merendeel van de inkomsten komt uit huuropbrengsten en het resterende deel van co-investeerders voor het vastgoedbeheer.

Aandelen of opties kopen?

Beleggen in Unibail-Rodamco-Westfield?

Wilt u aandelen Unibail-Rodamco-Westfield kopen? Of heeft u ze al en wilt u verkopen? Geef dan direct uw order op in Internet Bankieren. 

Nog geen beleggingsrekening bij ABN AMRO? Bekijk dan de mogelijkheden met Zelf Beleggen Basis en – Plus om het aandeel Unico-Rodamco-Westfield aan uw beleggingsportefeuille te kunnen toevoegen.

Beleggen kent risico's

Beleggen doet u met geld dat u over heeft, naast uw buffer voor onvoorziene uitgaven. Beleggen kan interessant zijn, maar brengt risico’s met zich mee. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Het is goed om u hiervan bewust te zijn.

Wellicht ook interessant

Actuele koersinformatie

Bekijk de actuele beurskoersen van verschillende beleggingsinstrumenten, beurzen en realtime indices wereldwijd. Naast de actuele aandelen- en optiekoersen vindt u hier de koersen van beleggingsfondsen, ETF's, staatsobligaties en meer.

Beursnieuws en strategie

Wat zijn de laatste ontwikkelingen op de financiële markten? Leiden koersschommelingen tot een andere waardering van uw beleggingen? En wat is de visie van de beleggingsexperts van ABN AMRO op de toekomst? 

Meer leren over beleggen

In Leren Beleggen leert u o.a. wat de mogelijkheden en risico’s van de beleggingsproducten zijn. Investeer in uw kennis voordat u gaat beleggen. Kennis om betere keuzes te kunnen maken.