Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Vliegtuig in de lucht

Koers Air France-KLM

Actueel nieuws en koers Air France-KLM aandelen

Wilt u aandelen Air France-KLM kopen? Of heeft u ze al en wilt u verkopen? Bekijk hier diverse koersgegevens over Air France-KLM aandelen, waaronder de openingskoers, slotkoers, het handelsvolume en de actuele koers vandaag. Daarnaast kunt u de historische koers tot 10 jaar geleden bekijken in de grafiek of het laatste relevante beleggingsnieuws over Air France-KLM lezen. De aandelen Air France-KLM zijn populair onder beleggers en staan genoteerd op de AMX.  

Air France-KLM is een Frans-Nederlandse luchtvaartmaatschappij met zijn hoofdkantoor op Charles de Gaulle Airport bij Parijs. Het bedrijf ontstond in 2004 na een fusie tussen KLM (Koninklijke Luchtvaart Maatschappij) en Air France, met daaronder een aantal regionale- en budget maatschappijen zoals Transavia en Martinair Cargo. Zowel de Nederlandse als Franse staat zijn beiden aandeelhouder in het bedrijf. De luchtvaartmaatschappij is één van de grootste vervoerders van passagiers vanuit Europa, maar ook qua vrachtvervoer behoort Air France-KLM tot de belangrijke spelers in de wereld. U kunt direct Air France-KLM aandelen kopen met een Zelf Beleggen Basis of Zelf Beleggen Plus rekening.

Man op de bank kijkend naar laptop

Beleggen in Air France-KLM?

Wilt u aandelen Air France-KLM kopen? Of heeft u ze al en wilt u verkopen? Geef dan direct uw order op in Internet Bankieren. 

Nog geen beleggingsrekening bij ABN AMRO? Bekijk dan de mogelijkheden met Zelf Beleggen Basis en – Plus om het aandeel Air France-KLM aan uw beleggingsportefeuille te kunnen toevoegen.

Beleggen kent risico's

Beleggen doet u met geld dat u over heeft, naast uw buffer voor onvoorziene uitgaven. Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Het is goed om u hiervan bewust te zijn.

Wellicht ook interessant

Actuele koersinformatie

Bekijk de actuele beurskoersen van verschillende beleggingsinstrumenten, beurzen en realtime indices wereldwijd. Naast de actuele aandelen- en optiekoersen vindt u hier de koersen van beleggingsfondsen, ETF's, staatsobligaties en meer.

Beursnieuws en strategie

Wat zijn de laatste ontwikkelingen op de financiële markten? Leiden koersschommelingen tot een andere waardering van uw beleggingen? En wat is de visie van de beleggingsexperts van ABN AMRO op de toekomst? 

Meer leren over beleggen

Investeer in uw kennis voordat u gaat beleggen. Dat kan bijvoorbeeld met onze verdiepende artikelen.