Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Witte auto bij oplaadstation voor elektrische auto's

Koers Fastned

Actueel nieuws en koers Fastned aandelen

Wilt u aandelen Fastned kopen? Of heeft u ze al en wilt u verkopen? Bekijk hier diverse koersgegevens over Fastned aandelen, waaronder de openingskoers, slotkoers, het handelsvolume en de actuele koers vandaag. Daarnaast kunt u de historische koers bekijken in de grafiek of het laatste relevante beleggingsnieuws over Fastned lezen. De aandelen Fastned zijn populair onder beleggers en is één van de lokale aandelen op de Amsterdamse beurs.  

Fastned is de marktleider op het gebied van snelladen voor elektrisch rijden in Nederland. Het bedrijf is opgericht in 2012 in Amsterdam, met als doel om een Europees netwerk van snellaadstations op A-locaties aan te bieden waar alle elektrische auto's kunnen laden, met uitsluitend stroom van zon en wind. Inmiddels exploiteert Fastned vele snellaadstations langs de Nederlandse snelwegen en in enkele andere Europese landen. Deze laadstations zijn voorzien van verschillende soorten plugtypes: CCS, CHAdeMO, AC stekkers en Tesla adapters. Zo kunnen elektrische auto’s in korte tijd worden opgeladen om hun weg te vervolgen. U kunt direct Fastned aandelen kopen met een Zelf Beleggen Basis of Zelf Beleggen Plus rekening.

Man op de bank kijkend naar laptop

Beleggen in Fastned?

Wilt u aandelen Fastned kopen? Of heeft u ze al en wilt u verkopen? Geef dan direct uw order op in Internet Bankieren. 

Nog geen beleggingsrekening bij ABN AMRO? Bekijk dan de mogelijkheden met Zelf Beleggen Basis en – Plus om het aandeel Fastned aan uw beleggingsportefeuille te kunnen toevoegen.

Beleggen kent risico's

Beleggen doet u met geld dat u over heeft, naast uw buffer voor onvoorziene uitgaven. Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Het is goed om u hiervan bewust te zijn.

Wellicht ook interessant

Actuele koersinformatie

Bekijk de actuele beurskoersen van verschillende beleggingsinstrumenten, beurzen en realtime indices wereldwijd. Naast de actuele aandelen- en optiekoersen vindt u hier de koersen van beleggingsfondsen, ETF's, staatsobligaties en meer.

Beursnieuws en strategie

Wat zijn de laatste ontwikkelingen op de financiële markten? Leiden koersschommelingen tot een andere waardering van uw beleggingen? En wat is de visie van de beleggingsexperts van ABN AMRO op de toekomst? 

Meer leren over beleggen

Investeer in uw kennis voordat u gaat beleggen. Dat kan bijvoorbeeld met onze verdiepende artikelen.