Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Verschillende gerechten in bakken

Prosus koers

Actueel nieuws en koers Prosus aandelen

Heeft u interesse in Prosus aandelen? Bekijk hieronder alle koersgegevens over Prosus aandelen, zoals de openingskoers, slotkoers, het handelsvolume en de actuele koers vandaag. Ook leest u het laatste beleggingsnieuws over Prosus en kunt u de historische koers tot 10 jaar geleden bekijken. De aandelen Prosus zijn populair onder beleggers en staan genoteerd op de AEX.  

Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen.

Man op de bank kijkend naar laptop

Beleggen in Prosus?

Wilt u een Prosus aandeel kopen of verkopen? Geef dan direct uw order op in Internet Bankieren.

Heeft u nog geen beleggingsrekening bij ABN AMRO? Bekijk dan de mogelijkheden om met Zelf Beleggen Basis of Zelf Beleggen Plus het aandeel Prosus aan te kopen.

Over Prosus

Prosus is een wereldwijd internetbedrijf en een van de grootste technologie investeerders in de wereld. Het bedrijf is ontstaan uit een afsplitsing van activiteiten van Naspers, het grootste mediaconcern van Afrika. Prosus is onder andere actief in de sectoren betalingen en fintech, advertenties, voedsel-bezorging, social media, retail en reizen. U kunt direct Tesla aandelen kopen met een Zelf Beleggen Basis of Zelf Beleggen Plus rekening.

Beleggen kent risico's

Beleggen doet u met geld dat u over heeft, naast uw buffer voor onvoorziene uitgaven. Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Het is goed om u hiervan bewust te zijn.

Wellicht ook interessant

Actuele koersinformatie

Bekijk de actuele beurskoersen van verschillende beleggingsinstrumenten, beurzen en realtime indices wereldwijd. Naast de actuele aandelen- en optiekoersen vindt u hier de koersen van beleggingsfondsen, ETF's, staatsobligaties en meer.

Beursnieuws en strategie

Wat zijn de laatste ontwikkelingen op de financiële markten? Leiden koersschommelingen tot een andere waardering van uw beleggingen? En wat is de visie van de beleggingsexperts van ABN AMRO op de toekomst? 

Meer leren over beleggen

Investeer in uw kennis voordat u gaat beleggen. Dat kan bijvoorbeeld met onze verdiepende artikelen.