Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Verschillende gerechten in bakken

Koers Prosus

Actueel nieuws en koers Prosus aandelen

Wilt u aandelen Prosus kopen? Of heeft u ze al en wilt u verkopen? Bekijk hier diverse koersgegevens over Prosus aandelen, waaronder de openingskoers, slotkoers, het handelsvolume en de actuele koers vandaag. Daarnaast kunt u de historische koers tot 10 jaar geleden bekijken in de grafiek of het laatste relevante beleggingsnieuws over Prosus lezen. De aandelen Prosus zijn populair onder beleggers en staan genoteerd op de AEX.  

Prosus is een wereldwijd internetbedrijf en één van de grootste technologie investeerders in de wereld. Het bedrijf is ontstaan uit een afsplitsing van activiteiten van Naspers, het grootste mediaconcern van Afrika. Prosus is o.a. actief in de sectoren betalingen en fintech, advertenties, voedsel-bezorging, social media, retail en reizen. U kunt direct Prosus aandelen kopen met een Zelf Beleggen Basis of Zelf Beleggen Plus rekening.

Man op de bank kijkend naar laptop

Beleggen in Prosus?

Wilt u aandelen Prosus kopen? Of heeft u ze al en wilt u verkopen? Geef dan direct uw order op in Internet Bankieren. 

Nog geen beleggingsrekening bij ABN AMRO? Bekijk dan de mogelijkheden met Zelf Beleggen Basis en – Plus om het aandeel Prosus aan uw beleggingsportefeuille te kunnen toevoegen.

Beleggen kent risico's

Beleggen doet u met geld dat u over heeft, naast uw buffer voor onvoorziene uitgaven. Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Het is goed om u hiervan bewust te zijn.

Wellicht ook interessant

Actuele koersinformatie

Bekijk de actuele beurskoersen van verschillende beleggingsinstrumenten, beurzen en realtime indices wereldwijd. Naast de actuele aandelen- en optiekoersen vindt u hier de koersen van beleggingsfondsen, ETF's, staatsobligaties en meer.

Beursnieuws en strategie

Wat zijn de laatste ontwikkelingen op de financiële markten? Leiden koersschommelingen tot een andere waardering van uw beleggingen? En wat is de visie van de beleggingsexperts van ABN AMRO op de toekomst? 

Meer leren over beleggen

In Leren Beleggen leert u o.a. wat de mogelijkheden en risico’s van de beleggingsproducten zijn. Investeer in uw kennis voordat u gaat beleggen. Kennis om betere keuzes te kunnen maken.