Apple

Koers Fugro

Actueel nieuws en koers Fugro aandelen

 

Wilt u aandelen Fugro kopen? Of heeft u ze al en wilt u verkopen? Bekijk hier diverse koersgegevens over Fugro aandelen, waaronder de openingskoers, slotkoers, het handelsvolume en de actuele koers vandaag. Daarnaast kunt u de historische koers tot 10 jaar geleden bekijken in de grafiek of het laatste relevante beleggingsnieuws over Fugro lezen. De aandelen Fugro zijn populair onder beleggers en staan genoteerd op de AMX

Fugro is een Nederlands bedrijf dat wereldwijd een toonaangevende specialist is op het gebied van Geo-data. Het bedrijf verzamelt en analyseert diverse gegevens over het aardoppervlak en de zeebodem. Op basis van deze Geo-data adviseert Fugro haar klanten, veelal in de olie- en gasindustrie, de mijnbouw en de bouw, t.b.v. technische ontwerpen en grote bouwprojecten. Fugro is opgericht in 1962 door Kornelis Joustra en bestaat sinds 2017 uit verschillende business lines: marine site characterisation, marine asset integrity, land site characterisation en land asset integrity. Daarnaast is er nog een divisie die zich bezighoudt met Geoscience. 

Aandelen of opties kopen?

Beleggen in Fugro?

Wilt u aandelen Fugro kopen? Of heeft u ze al en wilt u verkopen? Geef dan direct uw order op in Internet Bankieren. 

Nog geen beleggingsrekening bij ABN AMRO? Bekijk dan de mogelijkheden met Zelf Beleggen Basis en – Plus om het aandeel Fugro aan uw beleggingsportefeuille te kunnen toevoegen.

Beleggen kent risico's

Beleggen doet u met geld dat u over heeft, naast uw buffer voor onvoorziene uitgaven. Beleggen kan interessant zijn, maar brengt risico’s met zich mee. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Het is goed om u hiervan bewust te zijn.

Wellicht ook interessant

Actuele koersinformatie

Bekijk de actuele beurskoersen van verschillende beleggingsinstrumenten, beurzen en realtime indices wereldwijd. Naast de actuele aandelen- en optiekoersen vindt u hier de koersen van beleggingsfondsen, ETF's, staatsobligaties en meer.

Beursnieuws en strategie

Wat zijn de laatste ontwikkelingen op de financiële markten? Leiden koersschommelingen tot een andere waardering van uw beleggingen? En wat is de visie van de beleggingsexperts van ABN AMRO op de toekomst? 

Meer leren over beleggen

In Leren Beleggen leert u o.a. wat de mogelijkheden en risico’s van de beleggingsproducten zijn. Investeer in uw kennis voordat u gaat beleggen. Kennis om betere keuzes te kunnen maken.