-

Masterclass over beleggen

Kijk het event terug

In deze masterclass leggen beleggingsexperts Judith Sanders en Janneke Willemse elkaar statements over beleggen voor, delen ze hun learnings én succesverhalen. Kijk de masterclass hier terug .

-

Judith Sanders, Duurzaam Beleggingsstrateeg bij ABN AMRO, is met 28 jaar ervaring een ervaren beleggingsspecialist en auteur van 'Zal ík het anders doen', een boek vol anekdotes over beleggen. Ook is ze verantwoordelijk voor het Duurzaam Magazine en vlogt en schrijft ze regelmatig over de (duurzame) ontwikkelingen op de financiële markten.

-

Presentatrice, financieel journalist en enthousiast belegger Janneke Willemse won de IEX Gouden Stier voor Beste Beleggingsexpert. Ook publiceerde ze het boek ‘Blondjes beleggen beter’ en blogt ze over haar eigen beleggingssuccessen (en -mislukkingen).

-

Artikel: houvast in tijden van turbulentie

De masterclass over beleggen werd opgenomen voor de inval in Oekraïne. Hoe gaat u als belegger om met maatschappelijke onrust en beweeglijkheid van financiële markten? Lees dit artikel van Judith Sanders, waarin zij de meestgestelde vragen en antwoorden over de huidige situatie op een rij zet.

Tool: haal meer uit uw geld

Wilt u een grotere financiële buffer opbouwen? Deze handige tool laat zien hoe u meer geld kunt overhouden en meer uit uw vermogen haalt.

Digitaal event: crypto

Op 24 mei gaat Bert Slagter (LekkerCryptisch) in gesprek met experts van de bank over de wereld van crypto. Meld u nu al aan voor dit digitale event en leer meer over de voor- en nadelen van crypto's.
-

Circl Amsterdam

Deze masterclass werd uitgezonden vanuit Circl op de Zuidas in Amsterdam. Circl is een initiatief van ABN AMRO en verzorgt als kennisplatform voor duurzaamheid ontmoetingen en gesprekken ter bevordering van de transitie naar een nieuwe, circulaire economie. Wegens coronamaatregelen was er geen livepubliek aanwezig bij deze masterclass.