Naar de navigatie Naar de inhoud

Studenten Ondernemersprijs

Ben jij de beste studentondernemer van Nederland?

Ben jij voltijd student aan een hogeschool of universiteit? En ben je (mede)eigenaar van een bedrijf? Dan ben jij kanshebber voor de Studenten Ondernemersprijs 2013. Lees hieronder meer over deze competitie en de geweldige prijzen die je kunt winnen.

 

Wat is de StuOp?

De Studenten Ondernemersprijs (StuOp) is 6 jaar geleden in het leven geroepen door Pia van Boven. Van Boven is directeur van ImpressiveGreenApple, een recruitmentbedrijf dat onder meer talentvolle afstudeerders koppelt aan startersfuncties en traineeships. Inmiddels is de wedstrijd uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerende krachtmeting voor de beste en meest ambitieuze studentondernemers van Nederland. StuOp wordt gesteund door partners uit het bedrijfsleven, media en overheid. ABN AMRO is sponsor van StuOp.

Een juichende student die eigen bedrijf is begonnen
 

Prijzen

Je doet natuurlijk mee voor de prijzen! Op 5 september 2013 wordt duidelijk wie volgens de vakjury de allerbeste studentondernemer is van Nederland. De winnaar van de StuOp wordt beloond met:

  • FMO Development Experience
    (bezoek ondernemingen in een ontwikkelingsland)

  • € 5.000,- aan prijzengeld

  • een mediacampagne in Metro

  • advies van een topfiscalist van Pereira

De Nederlandse Staatsloterij steunt de meest inspirerende ondernemersdroom met een realisatiebudget van € 4.500.

Inschrijven voor 1 juli!

Met het prijzenpakket kun je jouw onderneming de ultieme boost geven. Heb jij naast je studie de tijd en motivatie gevonden om een onderneming op te zetten? En denk je kans te maken op de felbegeerde titel Student Ondernemer 2013? Wacht dan niet langer en schrijf je nu in. Tot 1 juli 2013 kunnen ondernemende studenten zich opgeven. Deelnemers worden door een vakjury beoordeeld op daadkracht, lef, authenticiteit, potentie en innovatie. Heb jij het in je?

Tip: al uw rekeningen in beeld

Toegang tot al uw rekeningen via de app

In de mobiel bankieren app ziet u al uw rekeningen bij elkaar.

Met de Mobiel Bankieren app heeft u toegang tot uw betaal-, spaar- of beleggingsrekeningen. Ook de betalingen van uw ABN AMRO Credit Card kunt u bekijken. Zo heeft u altijd overzicht, waar en wanneer u wilt.