ABN AMRO

Podcast LINDA.Meiden x ABN AMRO

Experts van ABN AMRO in gesprek met influencers

Weet jij precies hoe je er financieel voor staat? En ook hoe je straks jouw grote (toekomst)dromen gaat betalen? Een huis kopen of voor jezelf beginnen, wat kun je nu al regelen voor na je studie? Hoofdredacteur Yeliz van LINDA.Meiden praat erover met vier verschillende influencers en experts van ABN AMRO. Luister de podcasts.

Sparen

Het studentenleven is duur, maar je wilt natuurlijk wel genieten. En hoe zorg je ervoor dat je na je studie genoeg hebt gespaard om bijvoorbeeld op wereldreis te gaan? Influencer Selma Omari praat erover met adviseur Francois van Heugten.

Ondernemen

Weet jij precies wat je gaat doen na je studie? Ga je in loondienst werken, of meteen voor jezelf beginnen? In deze podcast bespreken ondernemer Emilie Sobels en adviseur Kamalika Patra de voor- en nadelen van werken in loondienst en ondernemen, en de invloed op je inkomsten.

Beleggen

Er bestaan best veel misverstanden over beleggen. Zo is beleggen niet alleen voor rijke ouderen, en hoef je niet in een keer een flink bedrag in te leggen. In deze podcast bespreken Radiopresentator Milou Brand en adviseur Judith Sanders de ins en outs van beleggen.

Wonen

Als je druk bent met je studie, lijkt het kopen van een huis kopen ver weg. Toch is het slim om je er alvast in te verdiepen. Welke hypotheekvormen zijn er? En hoeveel zou je per maand gaan betalen? Luister de podcast met presentatrice Iris Enthoven en adviseur Marielle van der Vlist.