Naar de navigatie Naar de inhoud

De Wallet

Contactloos betalen met uw mobiel met de Wallet

De Wallet

Contactloos betalen met uw Android-telefoon


  • Uw smartphone als betaalpas
  • Ook betalen zonder internetverbinding
  • Voor klanten van alle leeftijden

Heeft u uw smartphone vaker bij de hand dan uw portemonnee? Dan is de Wallet iets voor u. Met de gratis app betaalt u contactloos met uw telefoon. Overal waar u contactloos kunt betalen met uw plastic betaalpas, werkt de Wallet ook. Zelfs in het buitenland.

download de Wallet Controleer of de Wallet werkt op uw toestel
zo betaalt u met de Wallet

Eenvoudig, snel en veilig betalen

Contactloos betalen met uw smartphone werkt precies hetzelfde als met uw plastic betaalpas. U houdt uw telefoon tegen de betaalautomaat en wacht op het seintje dat uw betaling is goedgekeurd. Het is ook net zo veilig. Als u meer dan € 25 wilt afrekenen, moet u altijd de viercijferige Wallet-code invoeren.

De Wallet instellen naar uw wensen

Meer betaalpassen in uw Wallet

U kunt meer betaalpassen toevoegen aan de Wallet. Uw telefoon lijkt daarmee nog meer een portemonnee.

Toevoegen van de pas werkt hetzelfde als bij uw eerste betaalpas. U doet dat in het scherm van de app waar uw betaalpas staat. U ziet de pas waar u standaard mee afrekent. Als het nodig is, verandert u bij de kassa de rekening waar u mee betaalt.

Beschikbaar voor alle leeftijden

Er is geen leeftijdsgrens meer voor het gebruik van de Wallet. De app is beschikbaar voor alle klanten van de bank, die de juiste smartphone hebben. Nog geen 18 jaar? Dan willen wij graag weten of je ouders het goed vinden dat je de Wallet gaat gebruiken. Ook dat is zo geregeld.

Lees meer over toestemming vragen

De Wallet blijft gratis

Het gebruik van de Wallet blijft in ieder geval tot 1 januari 2020 gratis. Dat betekent dat u zonder extra kosten de app downloadt in de Google Play Store en ook niets betaalt voor het gebruik van uw Mobiele Betaalpas. Als er iets verandert aan de tarieven, dan laten we het u op tijd weten.

Hulp nodig? 
U kunt ons 24/7 bereiken.

Bel met onze medewerkers

Liever 4G dan openbare wifi

Bedenk welk netwerk u gebruikt

10 tips voor Veilig Mobiel Bankieren

Wist u dat slimme criminelen makkelijk kunnen 'meekijken' op openbare wifi, en wifi waarvan iedereen het wachtwoord kan krijgen? Gebruik liever uw eigen 4G netwerk. Dat is vaak nog sneller ook.