Naar de navigatie Naar de inhoud

Schenken

Ik doe iets slims met mijn spaargeld

Wat weet u over schenken?

Word wijzer met de Schenkwijzer

Wilt u schenken? Bijvoorbeeld aan uw kinderen of aan een goed doel? Dat kan op allerlei manieren. Wat past bij u? Met de Schenkwijzer ziet u binnen een paar minuten welke keuzes u moet maken als u wilt schenken.

Uitgelicht

Schenken

Schenken is niet ingewikkeld

Onze stelling is: schenken is niet ingewikkeld, maar het is wel belangrijk om aan een aantal zaken te denken. Bij schenken is het zo dat iedere situatie anders is. Dus we willen u zo goed mogelijk adviseren.

 

Ruimere vrijstelling bij schenken voor woning

Vanaf 1 januari 2017 is de schenkingsvrijstelling voor de eigen woning ruimer. Dit betekent dat niet alleen kinderen, maar ook anderen gebruik kunnen maken van deze vrijstelling.  Lees meer over de verruimde mogelijkheden.

Schenken aan uw kind voor de eigenwoningschuld?
 
-

Hulp bij schenken en erven

Voor de onderwerpen schenken en erven kunt u terecht bij ABN AMRO. Soms leidt dat tot verwondering. De reactie is dan: Daarvoor moet ik toch bij de notaris zijn? Vaak wel, maar niet altijd. En soms moet u bij beide zijn.

Hulp bij schenken

Stel een vraag aan een adviseur

email facebook twitterVia e-mail
 Via Facebook
 Via Twitter

Verder praten over schenken


Bij grote financiële beslissingen is het fijn als iemand met verstand van zaken met u meedenkt. De adviseurs van ABN AMRO helpen u hier graag bij. Wij gaan samen met u op zoek naar de oplossing die het beste bij u past.

Hulp nodig? 
U kunt ons 24/7 bereiken.

Bel met onze medewerkers

Uw Financieel Jaaroverzicht

Het jaaroverzicht voor uw belastingaangifte

Het financieel jaarovericht voor uw belastingaangifte

Uw Financieel Jaaroverzicht over 2016 zetten wij tussen eind januari en eind februari voor u klaar in Internet Bankieren. U krijgt een Bankmail zodra u dit overzicht kunt downloaden.

Blijf op de hoogte via

  • Volg ons via Facebook
  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube
  • Nieuwsbrief