Naar de navigatie Naar de inhoud

Doe meer met minder in december

De dure decembermaand staat weer voor de deur. Hoe zorgt u dat u zonder financiële kater de feestdagen doorkomt? En hoe kunt u besparen, terwijl u de feestdagen toch leuk aankleedt? Onze bloggers geven tips & tricks om u in stijl de feestdagen door te helpen. #DoeMeerMetMinder.

 
Charlotte Kan

Do It Yourself Kerst

December staat bekend als 'de dure feestmaand'. Wilt u weten hoe u de feestmaand financieel overleeft? In dit blog laat Charlotte Kan u zien hoe zij kerstversiering creëert voor maar een paar euro.

 
Anna Schram

5 tips voor een budgetproof feestmaal

Sinterklaas, kerst en oud & nieuw maken dat uw bankrekening het zwaar te verduren krijgt in december. Om meer grip op uw geldzaken te krijgen geeft blogger Anna Schram 5 tips voor een budgetproof feestmaal.

 
Joyce Meursing

Kersttafel spektakel

Goede financiële voornemens sneuvelen vaak in de dure decembermaand. Het motto van blogger Joyce Meursing van justlikesushi.com is 'Less is more'. Zij kijkt kritisch naar haar uitgavepatroon, ook tijdens de feestdagen.

 
Barbara

Slim besparen tijdens de feestdagen

De cadeau-regen rond de feestdagen vereist wat financiële creativiteit, met name voor jonge gezinnen. Barbara van Me-to-We weet hier alles van en geeft tips om te besparen op cadeautjes.

 
Femke

Voorkom een december faillissement

Als u kinderen heeft dan is de maand december vaak nóg duurder. Dat ondervindt ook Femke van Me-to-We, het online platform voor jonge ouders. Lees hier hoe zij deze maand failliet gaat en vooral ook hoe zij dit zou kunnen voorkomen.

 
Vala

Kerstman, mag het een beetje minder?

Na Sinterklaas volgt natuurlijk ook nog Kerst. Hierbij hoort een gezellig aangeklede kersttafel, cadeautjes en natuurlijk een kerstdiner. Vala van Me-to-We heeft 3 kinderen en zoekt manieren om de kerstdagen financieel gezond door te komen.

Weet u precies wat u besteedt?

Meer controle op uw geld met Grip

Met Grip weet je precies wat je per maand aan koffie uitgeeft

Een kop koffie to go, een lunch in de stad of een extra zak chips in uw boodschappenmand. Naast uw vaste lasten kunnen de kosten van kleine uitgaven snel oplopen. Met de Grip app weet u precies waar uw geld naartoe gaat en houdt u de controle.