Naar de navigatie Naar de inhoud

Student en ondernemer tegelijk

Betaalpakket voor startende ondernemers

Studeer je nog of ben je net afgestudeerd? En ga je je eigen bedrijf starten? ABN AMRO heeft een aantal handige zaken voor jou om je op weg te helpen. Van een zakelijke bankrekening tot financiering.

Starterspakket

Studeer je nog of ben je net afgestudeerd? Je bent nooit te jong om je eigen bedrijf te starten. Je bepaalt zelf hoe, waar en wanneer je bankiert. Voor het openen van je zakelijke rekening kun je kiezen voor een persoonlijk gesprek met een specialist of direct via internet als je een eenmanszaak hebt.

Hoe financier jij je onderneming?

Als zelfstandig ondernemer moet je veel geldzaken zelf regelen. En je hebt te maken met wisselende inkomsten. Hoe zit dat met jouw bedrijf?

Het startkapitaal van jouw onderneming

Voor de start van je eigen bedrijf heb je geld nodig. Maar niet iedereen beschikt over een goedgevulde portemonnee tijdens of na zijn studie. Wij hebben een aantal mogelijkheden om je startkapitaal te regelen.

Blijven ontwikkelen

Je wilt natuurlijk dat je eigen bedrijf een succes wordt. Een goede voorbereiding is essentieel. ABN AMRO is sponsor van een aantal initiatieven die jou hierbij helpen.

Studeren en ondernemen

Je bent niet de enige. Er zijn veel meer studenten zoals jij die een bedrijf starten. Benieuwd naar hun ervaringen? Bekijk de speciale sites voor studenten en ondernemers.

Handige tools

Gebruik onze handige tools om nog beter je slag te slaan als ondernemer.

Goed voorbereid van start

Een goed begin is het halve werk, zeker voor jou als startende ondernemer. Hoe zorg je dat jouw idee tot leven komt? Je gaat goed van start met onze starterstools.

Hulp nodig? Bel met onze medewerkers. Dat kan 24 uur per dag, 7 dagen per week.

0900 - 00 24 (gebruikelijke belkosten)

Identificatiecode vergeten?

Maak eenvoudig een nieuwe code aan

Sneller inloggen en uw saldo bekijken met uw persoonlijke identificatiecode

Bent u uw identificatiecode vergeten? Maak dan in Internet Bankieren een nieuwe code aan en u kunt direct weer inloggen. Voor de Mobiel Bankieren app gebruikt u dezelfde code.

Blijf op de hoogte via

  • Volg ons via Facebook
  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube
  • Nieuwsbrief