Naar de navigatie Naar de inhoud

Mobiel Bankieren app

Onze app krijgt bijna 5 sterren

Altijd en overal toegang tot uw geld

Mobiel Bankieren app

  • Direct uw saldo checken

  • Geld snel overboeken

  • Beoordeeld met bijna 5 sterren

Saldo checken en overboeken

Met de Mobiel Bankieren app weet u altijd uw saldo. U heeft direct inzicht in hoeveel geld er op uw rekening staat. Waar u ook bent. Ook kunt u altijd en overal snel geld overboeken. Bijvoorbeeld als u vlug geld van uw spaarrekening naar uw betaalrekening wilt overmaken. Lees meer over geld overboeken met de Mobiel Bankieren app.

Onze app krijgt bijna 5 sterren

Onze klanten zijn zeer tevreden over Mobiel Bankieren en geven de app bijna 5 sterren. Omdat deze gewoon heel makkelijk werkt. Ze gebruiken de app het meest om hun saldo te checken. Maar natuurlijk ook om andere bankzaken te regelen. Elke dag gebruiken meer dan 1 miljoen klanten onze app. Bekijk alle mogelijkheden van Mobiel Bankieren.

Altijd en overal uw creditcardbetalingen bekijken

Uw creditcardgegevens bekijken

Heeft u een creditcard van ABN AMRO? Voeg die dan toe aan de Mobiel Bankieren app. Dan heeft u altijd een actueel overzicht van wat u met uw creditcard heeft betaald. Waar u ook bent, op vakantie of onderweg. Voeg uw ABN AMRO Credit Card toe aan de Mobiel Bankieren app.

Regel zelf de instellingen van uw betaalpas

Wilt u eenmalig een groter bedrag pinnen dan normaal? De limiet van uw betaalpas van uw betaalpas stelt u met de app zelf tijdelijk hoger in. En als u uw betaalpas buiten Europa wilt gebruiken, past u in de Mobiel Bankieren app gewoon uw betaalprofiel aan. U bepaalt zelf wanneer de wijziging ingaat en voor hoe lang. Download de Mobiel Bankieren app.

Regel zelf de instellingen van uw betaalpas

Acceptgiro's scannen

Typt u weleens gegevens van een acceptgiro over als u deze betaalt? Met de Mobiel Bankieren app is dit niet langer nodig. U scant de acceptgiro met de camera van uw smartphone of tablet. De app maakt van de betaalgegevens automatisch een betaalopdracht. Vervolgens verstuurt u deze vanuit het betaalscherm in de app. Bekijk het overzicht van de mogelijkheden.

Veilig Mobiel Bankieren

ABN AMRO doet er alles aan om het gebruik van de Mobiel Bankieren app veilig te houden. U kunt hieraan zelf ook bijdragen. Bijvoorbeeld door uw codes geheim te houden en geen 'open' draadloze netwerken te gebruiken met de app. Zorg er ook voor dat uw toestel op de juiste manier is beveiligd. Meer weten over veilig Mobiel Bankieren.

Wilt u alle feiten op een rij? Lees de kenmerken

Bent u overtuigd?

nu downloaden

Hulp nodig? 
U kunt ons 24/7 bereiken.

Bel met onze medewerkers

Weet u precies wat u besteedt?

Meer controle op uw geld met Grip

Met Grip weet je precies wat je per maand aan koffie uitgeeft

Een kop koffie to go, een lunch in de stad of een extra zak chips in uw boodschappenmand. Naast uw vaste lasten kunnen de kosten van kleine uitgaven snel oplopen. Met de Grip app weet u precies waar uw geld naartoe gaat en houdt u de controle.