Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

samsung

Smartphones met voordeel

Deze aanbieding is speciaal voor u als klant

Wilt u online bankieren, maar heeft u geen smartphone?

Met de ABN AMRO app kunt u bankieren. Maar u kunt de app nu ook gebruiken om in te loggen in Internet Bankieren. Scan de QR-code met uw telefoon en bankier verder op uw PC of laptop. Heeft u geen (geschikte) smartphone? In samenwerking met Samsung bieden wij onze klanten tot wel 30% voordeel op Android smartphones.

Onze selectie

Samsung Galaxy A13

De Samsung Galaxy A13 combineert zachte kleuren met een comfortabele grip. Dankzij de verfijnde rondingen ligt hij prettig in uw hand en kunt u makkelijk op uw scherm navigeren.

Samsung Galaxy A53

De Samsung Galaxy A53 heeft een 6.5‘’ display, waarmee u goed films en series kunt kijken. Ook gaat de batterij heel lang mee en is de telefoon water- en stofbestendig.

Samsung Galaxy S22

Met een batterij die de hele dag meegaat en een haarscherpe camera, legt u de mooiste momenten gemakkelijk vast.

Voordelen van de app

Naast inloggen in Internet Bankieren met de ABN AMRO app, kunt u onder andere ook: 
  • Sneller geholpen worden als u via de app belt 
  • Zelf uw pas (de)blokkeren, bij verlies of diefstal 
  • Blijven bankieren als u op vakantie bent

Veelgestelde vragen

Steeds meer klanten kiezen voor Misschien wilt u dit ook wel, maar heeft u geen (geschikte) smartphone. Om die reden doen wij in samenwerking met Samsung dit mooie aanbod. De aanbieding geldt speciaal voor u als klant.
De smartphones op deze pagina bieden wij aan in samenwerking met Samsung. U kunt op onze pagina klikken op één van de geselecteerde modellen. Ook kunt u via ons het complete aanbod van Samsung bekijken. 
 
U wordt vervolgens doorgestuurd naar de speciale website van Samsung, waar u het aanbod vindt voor ABN AMRO klanten. Daar kiest u de smartphone die bij u past en rondt u de bestelling af in de Samsung webshop. Het toestel wordt vervolgens door Samsung gratis geleverd. U heeft 30 dagen bedenktijd en 2 jaar fabrieksgarantie. 
U krijgt tot 30% klantvoordeel op de adviesprijs van de toestellen. Het complete aanbod van Android smartphones dat u met voordeel kunt aanschaffen, vindt u op de speciale website van Samsung . Hier kunt u uit een breed scala aan toestellen kiezen, die variëren in prijs en mogelijkheden. Zo is er voor iedereen een geschikte smartphone – of u nu een betaalbaar model zoekt of veel wensen heeft voor uw nieuwe smartphone. 
 
Als u een smartphone bestelt in de Samsung webshop, wordt deze gratis geleverd en heeft u 30 dagen bedenktijd. Ook kunt u gratis ruilen of retourneren.  
Wij bieden de smartphones aan in samenwerking met Samsung. Alles omtrent de bestelling, betaling, levering én garantie verloopt via Samsung. Heeft u een vraag over bijvoorbeeld een bestelling of betaling? De klantenservice van Samsung helpt u graag verder. U vindt de contactgegevens op de website van Samsung .
Ja, dat kan zeker. De toestellen op deze pagina zijn een selectie van gangbare smartphones in verschillende prijscategorieën. Op de speciale website van Samsung kunt u ook uit andere toestellen kiezen. Het klantvoordeel geldt ook voor deze toestellen.
Ja, Samsung biedt op alle smartphones (gratis) 2 jaar fabrieksgarantie. Ook kunt u een toestel kopen met 30 dagen bedenktijd.

Help ons met uw waardevolle feedback

Heeft u feedback over het aanbod op deze pagina? Geef dit alstublieft aan ons door via de duimpjes of de ‘feedback’-optie rechts.