Verhuizen

Verhuizen

Als hypotheekklant heeft u een streepje voor

  • U krijgt € 400 korting op uw advieskosten
  • 0,2 % korting op uw hypotheekrente bij betaalpakket
  • Een berekening gemaakt op uw persoonlijke situatie

Als trouwe klant van ABN AMRO wilt u zekerheid en gemak tijdens dit belangrijke moment in uw leven. Daarom staan onze adviseurs voor u klaar tijdens het hele hypotheekproces. Met handige tools, praktische tips en speciale voordelen.

Verhuisorientatie berekentool

Verhuisoriëntatie berekentool

Als hypotheekklant van ABN AMRO berekent u met de verhuisoriëntatie berekentool in 2 minuten hoeveel u kunt lenen. Door in te loggen in Internet Bankieren nemen we uw persoonlijke gegevens al mee. Zo krijgt u een berekening gemaakt op uw persoonlijke situatie.

Hypotheek voor verhuur

Hypotheek voor verhuur

Wilt u uw huidige woning aanhouden om te verhuren? Als u al een hypotheek heeft bij ABN AMRO is de Hypotheek voor verhuur wellicht een mogelijkheid. Lees de voordelen en aandachtspunten en kijk of het iets voor u is.

In 3 stappen verhuizen

icoon
icoon
icoon
icoon

1. Oriënteren

De zoektocht naar een nieuwe woning is een spannende en leuke klus. Een goede voorbereiding is daarom heel belangrijk. We helpen u graag op weg.

icoon

2. Kopen

Met handige tools, praktische tips en speciale voordelen weet u precies wat u kunt verwachten. In 7 stappen begeleiden we u naar het kopen van een huis.

icoon

3. Hypotheek afsluiten

De koop is rond. Nu alleen nog de hypotheek. Bespreek uw mogelijkheden met onze adviseurs. Als trouwe hypotheekklant krijgt u korting op de advieskosten. 

Gouden Lotus Award voor beste hypotheekverstrekker 2021

Beste Hypotheekverstrekker 2021

ABN AMRO heeft de Gouden én Groene Lotus Award gewonnen. Voor de beste hypotheekverstrekker 2021 én voor de meest vooruitstrevende hypotheekverstrekker op het gebied van woningverduurzaming. Daar zijn we trots op!

Hypotheekvraag? Snel en makkelijk via de chat

Verhuisvraag? Snel en makkelijk via de chat

Onze deskundig adviseur helpt u graag met uw verhuisvraag via de chat. Wel zo makkelijk, zo heeft u snel antwoord op uw vraag.

Verhuisplannen?

Laat u inspireren en informeren door onze artikelen over verhuizen.

Daarom een hypotheek bij ABN AMRO

Beste hypotheekverstrekker 2021

ABN AMRO heeft de Gouden Lotus Award gewonnen voor de beste hypotheekverstrekker van 2021. Ontdek ook de voordelen van een hypotheek bij ABN AMRO.

Persoonlijke en deskundig adviseur

Onze adviseurs helpen u graag. Vanaf het adviesgesprek begeleidt een persoonlijke adviseur u tijdens het hele proces.

Online hypotheek beheren

Ook na het afsluiten heeft u controle: via de beveiligde 'Mijn Hypotheek' omgeving in Internet Bankieren bekijkt en wijzigt u zelf makkelijk uw hypotheek.