Makelaarstips

Makelaarstips voor het kopen of verkopen van uw huis

Tips van makelaars uit het land

Een huis kopen of verkopen doet u niet iedere dag. Hoe gaat u uw woning verkopen? Met welke makelaar? Hoe zorgt u voor een geslaagde bezichtiging? Lees de beste en meest praktische tips van 5 makelaars uit het land.

De tips van Elly

Kopen of huren

Makelaar Elly Verkley heeft een eigen kantoor in Vleuten. Elly geeft u graag tips over de vraag: 'Is het voor u handig om een huis te kopen of toch te huren?'. Haar motto is: 'Zorg dat je met twee benen in één huis staat'. Lees haar tips voor starters op de huizenmarkt.

De tips van Barend

Online indruk maken

Makelaar Barend Treep is eigenaar van Vuurtoren deMakelaars.nl in Weesp. Zijn verkoopmotto is: 'Doe het goed of doe het niet'. Barend heeft belangrijke tips om uw huis (online) indruk te laten maken. Dit begint al bij het eerste gesprek met de makelaar en met een goede online presentatie.

De tips van Gert Jan

Ontbindende voorwaarden

Makelaar Gert-Jan Kreikamp is eigenaar van Signatuur makelaars in Amersfoort. Gert-Jan waarschuwt u graag over 'het kopen van een huis zonder ontbindende voorwaarden'. En wat 'de valkuilen' zijn bij het kopen van een huis. Handige tips om straks niet voor verrassingen te staan.

De tips van David

Tips huis verkopen

Makelaar David van de Wetering is Register Makelaar en eigenaar van De Makelaers in Amsterdam. David helpt u graag met tips over: 'De beste manier om uw huis te verkopen op de oververhitte woningmarkt'. Lees zijn tips hoe u zich goed voorbereidt op de woningmarkt.

De tips van Erica

Verhogen verkoopwaarde

Makelaar Erica Dalsem is makelaar en woningverkooopstyliste bij Hiele & Dalsem in Houten. Erica weet hoe styling de verkoopwaarde van uw huis verhoogt. Haar verkoopmotto: 'Styling maakt het verschil tussen je huis verkopen en je huis goed verkopen’. Uit ervaring weet Erica dat het schilderen van uw huis veel oplevert.

Daarom een hypotheek bij ABN AMRO

Korting op uw hypotheekrente

Mogelijk 0,2% huisbankkorting bij een ABN AMRO-betaalpakket. En tot 0,15% duurzaamheidskorting bij kopen of verduurzamen van energiezuinige woning.

Gratis oriëntatiegesprek

Benieuwd naar uw mogelijkheden? Maak een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek. Waar en wanneer u wilt, telefonisch of via een videogesprek.

Zelf uw hypotheek beheren

In Internet Bankieren kunt u zelf uw hypotheek bekijken en aanpassen. Hulp nodig? Stel uw vraag aan chatbot Anna , of neem contact met ons op.