Naar de navigatie Naar de inhoud

Studentenrekening omzetten

Studenten achter laptop

Geen student meer? Regel je betaalrekening

Klaar met je studie? Na het afstuderen start er een nieuwe fase in je leven. Grote kans dat je met je eerste baan meer gaat verdienen. Misschien denk je er zelfs aan om een huis te gaan kopen. Regel in ieder geval je geldzaken goed. Zoals het omzetten van je studentenrekening naar een betaalrekening.

 

Eenvoudig omzetten naar BetaalGemak Standaard

Voor afgestudeerde studenten is er een prima basispakket dat perfect aansluit op de Studentenrekening: Betaalgemak Standaard. Alle voordelen van een volledig betaalpakket: een betaalrekening, betaalpas, Internet en Mobiel Bankieren. Voor maar € 1,40 per maand. Aanvragen is heel eenvoudig, en je hebt dan automatisch je oude Studentenpakket opgezegd.

Jongen studeert met laptop op de grond
 

Ander betaalpakket? Doe de test

Naast BetaalGemak Standaard zijn er nog twee voordelige pakketten: BetaalGemak Extra, waar je onder meer een creditcard bij krijgt. En het meest uitgebreide pakket BetaalGemak Max, waarbij je onder meer ook nog een Gold Card én rente op je betaalrekening krijgt. Alle voordelen zien en kijken welk pakket het beste bij je past? Met de pakketvergelijker weet je het in een paar stappen.

 

Wat gebeurt er met je Studentenlimiet?

Heb je een Studentenlimiet? Deze heeft een maximale looptijd van 6 jaar. Na afloop wordt de Studentenlimiet automatisch omgezet in een Privélimiet Plus. Ook als je eerder stopt met studeren, zetten we je Studentenlimiet om. Op de Privélimiet Plus kun je hetzelfde bedrag rood staan. Je kunt natuurlijk ook voor die tijd je limiet aflossen.

... en met je Studentenverzekering?

Had je tijdens je studietijd een Studentenverzekering? Dan is deze na je afstuderen niet meer geldig. Je moet je verzekeringen dus wijzigen, anders ben je niet meer goed verzekerd. De allerbelangrijkste: de inboedelverzekering en de aansprakelijkheidsverzekering.

 

Advies bij belangrijke keuzes

Wat is slimmer: sparen of beleggen? Kun je nu beter een huis huren of is kopen slimmer? Bij dit soort vragen helpen onze adviseurs je graag. Je kunt een gratis eerste oriënterend gesprek aanvragen.

Volg ons op social media

Je kunt ons online volgen op de belangrijkste social media. Je kunt met al je vragen 24/7 terecht op Twitter, Facebook, LinkedIn en Instagram. Ook zijn we op YouTube, met bijvoorbeeld instructievideo’s voor je bankzaken.

Hulp nodig? 
U kunt ons 24/7 bereiken.

Bel met onze medewerkers

Tip: al uw rekeningen in beeld

Toegang tot al uw rekeningen via de app

In de mobiel bankieren app ziet u al uw rekeningen bij elkaar.

Met de Mobiel Bankieren app heeft u toegang tot uw betaal-, spaar- of beleggingsrekeningen. Ook de betalingen van uw ABN AMRO Credit Card kunt u bekijken. Zo heeft u altijd overzicht, waar en wanneer u wilt.