Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

ABN AMRO

Ben jij helemaal studie-ready?

Doe de quiz!

Check of je klaar bent voor je studie, en doe de quiz. Je maakt dan kans op toffe prijzen! Over tof gesproken, check ook even onze gratis studentenrekening 😉.

Doe de quiz

Doe de quiz en maak kans op toffe prijzen!

Check of je klaar voor het studentenleven. Bekijk de video met tips van deze Sjaars en doe de quiz. Je maakt dan kans op toffe prijzen!

ABN AMRO

Dit kun je winnen!

  • Room makeover ter waarde van €2.000, bestaande uit een IKEA-cadeaubon ter waarde van €1.000 en een cadeaubon voor een laptop en accessoires van Coolblue ter waarde van €1.000
  • ABN AMRO hoodie ter waarde van €35
  • ABN AMRO badslippers ter waarde van €20
  • ABN AMRO sokken ter waarde van €10
  • ABN AMRO badjas ter waarde van €50
  • ABN AMRO chillgrill ter waarde van €30
  • JBL Tune draadloze oortjes ter waarde van €50

Handige tips van andere studenten

Benieuwd naar de financiële kant van het studeren? Bekijk de video waarin onze verslaggever Katiana in hetzelfde studentenhuis in gesprek gaat over maandelijkse kosten en hoe je rondkomt. Ook hebben deze studenten nog wat handige tips voor nieuwe eerstejaars.

Al je aankopen, 180 dagen verzekerd

Niet alleen in de herfst schieten de frauduleuze webshop als paddenstoelen uit de grond. Maar geen zorgen, met je creditcard krijg jij het hele jaar aflevergarantie en zijn je aankopen 180 dagen verzekerd tegen verlies en diefstal. 

Voordelen van je gratis studentenrekening

Pinpas vergeten? Geen probleem, als je je telefoon maar bij je hebt, want betalen doe je met Apple Pay of Google Pay. En met je ABN AMRO app weet je precies hoe je ervoor staat. Daarin vind je een overzicht van al je vaste lasten en toekomstige bij- en afschrijvingen.

Wel of niet gedekt met je Studentenverzekering?

Vertrouw jij je huisgenoten blindelings? Toch is het verstandig een voordelige studentenverzekering af te sluiten. Die dekt de schade die wordt veroorzaakt door brand, uitstromend water, storm en diefstal na inbraak.