Daarom pensioen opbouwen bij ABN AMRO

Daarom pensioen opbouwen bij ABN AMRO

Wilt u graag pensioen opbouwen zodat u zich straks geen zorgen hoeft te maken over geld? Dan kunt u banksparen met mogelijk belastingvoordeel. Waarom dan juist banksparen bij ABN AMRO? Lees hier de 5 goede redenen waarom.

5 goede redenen

 1. Hoge bankspaarrente

  Wist u dat u op onze Pensioenaanvulling een variabele rente van  0,30%  ontvangt. En dat is volgens verschillende vergelijkingssites, zoals banksparen.com (februari 2022), de hoogste variabele bankspaarrente die u bij de grootbanken van Nederland kunt krijgen.

 2. Altijd op uw manier

  Regelt u graag zelf uw pensioen online of samen met een medewerker van de bank? U kunt zelf kiezen of u een medewerker via Beeldbankieren, telefonisch of op een kantoor (bij u in de buurt) wilt spreken. U kunt uw bankspaarrekening openen op een manier die u zelf prettig vindt.

 3. Er wacht een wereldteam op u

  We zijn erg trots op onze faciliteiten. Wat dacht u van ons uitgebreide netwerk van gecertificeerde medewerkers met jarenlange ervaring? Zij helpen u graag in een gratis oriëntatiegesprek. Dat kan op een kantoor bij u in de buurt, maar ook gewoon thuis via Beeldbankieren.

 4. Altijd inzicht in uw pensioenpotje

  Waar ook ter wereld, wanneer u maar wilt: u kunt altijd uw bankspaarrekening bekijken. Via Internet Bankieren heeft u 24 uur per dag inzicht in uw pensioenpotje.

 5. Uw geld is veilig

  Veiligheid staat hoog in het vaandel bij ABN AMRO: samen met u letten we erop dat u zo veilig mogelijk bankiert. Daar komt bij dat uw geld wettelijk wordt beschermd door de Nederlandse Depositogarantie. En u profiteert van onze expertise in sparen en pensioen.

Wat is banksparen?

Banksparen is een vorm van pensioenaanvulling. U spaart via de bank voor een aanvulling op uw pensioen. Hoeveel u spaart, is afhankelijk van hoeveel u jaarlijks mag en kunt opbouwen. Sparen kan mogelijk met belastingvoordeel en het bedrag staat op een geblokkeerde rekening.

Ook interessant voor u

Pensioen: wat krijg ik straks?

Als u uw AOW-leeftijd heeft bereikt, krijgt u van de overheid een AOW-uitkering. Maar wat krijgt u nog meer?

Hoe staat mijn pensioen ervoor?

Met de pensioencheck krijgt u gemakkelijk en snel een kijkje in uw pensioensituatie. Zo weet u of het verstandig is om nog extra te sparen.

Hoe bouw ik extra pensioen op?

Hoe eerder u begint met het aanvullen van uw pensioen, hoe beter. Bijvoorbeeld door banksparen met mogelijk belastingvoordeel.

Vragen over uw persoonlijke situatie?

Gloeilamp

Heeft u een vraag?

Kijk voor een antwoord bij onze meestgestelde pensioenvragen.
Wordt teruggebeld

Bel ons direct

Bekijk de telefoonnummers en openingstijden.
Maak een afspraak

Maak een afspraak

Laat uw gegevens achter en u wordt gebeld om een afspraak in te plannen.

Vragen over uw persoonlijke situatie?

Gloeilamp

Heeft u een vraag?

Kijk voor een antwoord bij de meestgestelde pensioenvragen.
Wordt teruggebeld

Bel ons direct

Bekijk de telefoonnummers en openingstijden.

Maak een afspraak

Maak een afspraak

Laat uw gegevens achter en u wordt gebeld om een afspraak in te plannen.