Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

ABN AMRO

Daarom pensioen opbouwen bij ABN AMRO

Wilt u graag pensioen opbouwen zodat u zich straks geen zorgen hoeft te maken over geld? Dan kunt u banksparen met mogelijk belastingvoordeel. Waarom dan juist banksparen bij ABN AMRO? Lees hier de 5 goede redenen waarom.

5 goede redenen

 1. Hoge bankspaarrente

  Wist u dat u op onze Pensioenaanvulling een variabele rente van  1,90%  ontvangt. En dat is volgens verschillende vergelijkingssites, zoals banksparen.com (februari 2022), een van de hoogste variabele bankspaarrentes die u bij de grootbanken van Nederland kunt krijgen.

 2. Altijd op uw manier

  Regelt u graag zelf uw pensioen online of samen met een medewerker van de bank? U kunt zelf kiezen of u een medewerker via Beeldbankieren, telefonisch of op een kantoor (bij u in de buurt) wilt spreken. U kunt uw bankspaarrekening openen op een manier die u zelf prettig vindt.

 3. Er wacht een wereldteam op u

  We zijn erg trots op onze faciliteiten. Wat dacht u van ons uitgebreide netwerk van gecertificeerde medewerkers met jarenlange ervaring? Zij helpen u graag in een gratis oriëntatiegesprek. Dat kan op een kantoor bij u in de buurt, maar ook gewoon thuis via Beeldbankieren.

 4. Altijd inzicht in uw pensioenpotje

  Waar ook ter wereld, wanneer u maar wilt: u kunt altijd uw bankspaarrekening bekijken. Via Internet Bankieren heeft u 24 uur per dag inzicht in uw pensioenpotje.

 5. Uw geld is veilig

  Veiligheid staat hoog in het vaandel bij ABN AMRO: samen met u letten we erop dat u zo veilig mogelijk bankiert. Daar komt bij dat uw geld wettelijk wordt beschermd door de Nederlandse Depositogarantie. En u profiteert van onze expertise in sparen en pensioen.

Wat is banksparen?

Banksparen is een vorm van pensioenaanvulling. U spaart via de bank voor een aanvulling op uw pensioen. Hoeveel u spaart, is afhankelijk van hoeveel u jaarlijks mag en kunt opbouwen. Sparen kan mogelijk met belastingvoordeel en het bedrag staat op een geblokkeerde rekening.

Ook interessant voor u

Pensioen: wat krijg ik straks?

Als u uw AOW-leeftijd heeft bereikt, krijgt u van de overheid een AOW-uitkering. Maar wat krijgt u nog meer?

Hoe staat mijn pensioen ervoor?

Met de pensioencheck krijgt u gemakkelijk en snel een kijkje in uw pensioensituatie. Zo weet u of het verstandig is om nog aanvullend pensioen op te bouwen.

Hoe bouw ik extra pensioen op?

Hoe eerder u begint met het aanvullen van uw pensioen, hoe beter. Bijvoorbeeld door banksparen en/of pensioenbeleggen met mogelijk belastingvoordeel.

Vragen over uw persoonlijke situatie?

Gloeilamp

Heeft u een vraag?

Kijk voor een antwoord bij de meestgestelde pensioenvragen.
Callcenter vrouw

Bel ons direct

Bekijk de telefoonnummers en openingstijden.

Laptop

Maak een afspraak

Laat uw gegevens achter en u wordt gebeld om een afspraak in te plannen.

Vragen over uw persoonlijke situatie?

Gloeilamp

Heeft u een vraag?

Kijk voor een antwoord bij de meestgestelde pensioenvragen.
Callcenter vrouw

Bel ons direct

Bekijk de telefoonnummers en openingstijden.

Laptop

Maak een afspraak

Laat uw gegevens achter en u wordt gebeld om een afspraak in te plannen.